Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kina v Česku definitivně zavírají. Dvojka Tichého místa a Rychle a zběsile 9 se odkládají


ikona
Spooner
black widowkoronavirusmulanrychle a zběsile 9tiché místo 2vin diesel
Šílený dopad koronaviru na filmový průmysl pokračuje a velké premiéry následujících měsíců berou do zaječích. 

Pokud jste stále tak trochu doufali, že situace okolo šířícího se koronaviru už nebude dále eskalovat, tak marně. Dopad onemocnění na filmový průmysl po celém světě je čím dál markantnější a nejenom tam. Asi už jste se dočetli, že vláda odpoledne vyhlásila v České republice kvůli koronaviru nouzový stav. Což mimo jiné znamená, že původní zákaz filmových představení nad 100 osob se nyní zredukoval na pouhých 30 lidí. A to v překladu znamená, že i kina spoléhající na promítání v malém počtu diváků mají nyní utrum a kina minimálně na 30 dní v ČR zavírají. A přituhuje i na hollywoodské scéně.

Paramount oficiálně zrušil premiéru asi nejočekávanějšího hororu tohoto roku, druhého Tichého místa, která se tak odkládá na neurčito. Což vzhledem k premiéře, která měla proběhnout už příští týden, není žádné překvapením. Menším překvápkem je ovšem přesunutí Rychle a zběsile 9. Ano, i drsňák Vin Diesel nakonec ustoupil současné stupňující se situaci a Domova parta s další porcí autařských fatalit dorazí do kin až příští rok. Ano, čtete správně. Místo 21. května 2020 dorazí rychlá a zběsilá sága do kin až 2. dubna příštího roku. A to už je hodně velký posun. 

Tyto dva filmy se tak přidávají k odložené bondovce Není čas zemřít, dvojce Králíčka Petra či komedii The Lovebirds s Kumailem Nanjianim. A většina filmových (ale i seriálových) produkcí se postupně pozastavuje. Jen Mulan s Black Widow se pořád drží a drží. I když je asi jen otázkou hodin, než i sám Disney hodí se svými očekávanými kousky zpátečku. My tak začínáme pomalu proškrtávat filmový kalendář a začínáme tipovat, na jaký blockbuster (a kdy) vlastně letos vyrazíme do kina. 

AKTUALIZACE: Disney nakonec odloží nejen Mulan, ale i horor Antlers a comicsovku New Mutants.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace