Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Mulan je prý nejlepší hranou disneyovkou


ikona
do_Od
DisneyfilmkriticiMulannovinářipremiéraprvní reakce
Filmoví kritici nešetří slovy chvály. 

Kravaťáci ve studiu Disney si v tuhle chvíli musí rvát vlasy. Nejenže se jejich hraný remake pohádkové Mulan nebude promítat v zemi, která je prakticky jejím domovem, ale ještě navíc se podle všeho nové zpracování opravdu povedlo. Alespoň to tvrdí klasické první reakce od zahraničních novinářů. Co všechno na adresu nové Mulan napsali?

Přestože se fanoušci originálu obávali nové verze, ve které se nebude zpívat, a ještě navíc v ní chybí dráček Mushu, kritici teď leckoho nejspíš uklidní. Tedy, alespoň pokud vás zajímá, že je Mulan přesně tou #girlpower emancipovanou podívanou, jak se dalo podle trailerů tušit. Snímek prý má silný příběh, skvělou akci a prý dokonce vůbec nevadí, že se nejedná o muzikál. Na plno písniček se totiž odkazuje a film se místo toho soustředí na dospělejší věci. Jako například sofistikovaný přesah nebo letos snad první opravdu dobrá romance?

Dál se chválí taky herci a triky. V čem ale naopak Mulan zklamává jsou záporáci. Podle všeho jsou nekonzistentní a film se díky nim maličko trhá. Někdo pak filmu vytknul i přílišné držení se předlohy, ten samý člověk ale ve stejné větě řekl, že Mulan chybí energie Velké čínské zdi nebo Maleficent – je otázkou, jak moc vážně jeho slova brát. To je nicméně pokaždé u všech prvních reakcí, za pár týdnů už budeme vědět s jistotou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace