Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hanks má koronavirus, filmové produkce po celém světě se zastavují


ikona
do_Od
filmové produkcekoronavirusnákazanemocRita WilsonTom Hanks
Oscarový herec Tom Hanks a jeho žena Rita Wilson se nakazili koronavirem. 

Držitel dvou Oscarů Tom Hanks a jeho žena Rita Wilson se v Austrálii připravovali na natáčení nové biografie Elvise Presleyho, snímek studia Warner Bros. teď však musel zastavit celou produkci, slavný pár se totiž nakazil obávaným koronavirem.

Hanks to oznámil na svém Instagramu, kde mimo jiné potvrdil, že skončili se ženou v karanténě a nyní postupují podle pokynů lékařů. Je nicméně naprosto v klidu, protože přesně to je v těchto dnech nejvíc potřeba. Každopádně není sám – přítomnost koronaviru byla zjištěna u jednoho z hráčů NBA, sezóna se tak přerušuje. Včera se oznámilo zrušení největší herní konference na světě E3, dále bylo odloženo několik dalších filmových premiér a natáčení většiny amerických late night show nyní bude probíhat výhradně bez diváků. Koronavirus pochopitelně začíná ovlivňovat i americké prezidentské volby.

Stále se přitom jedná o momentální opatření, kdy se jednotlivé vlády a úřady snaží co nejvíce zpomalit šíření viru, jenž byl včera Světovou zdravotnickou organizací překlasifikován na pandemii. I z toho důvodu některé státy začínají uzavírat hranice, nebo do měst posílat armádu, která má za úkol asistovat s dodržováním přísné karantény. Jestli se tady nepíše námět na nejlepší nákazový film všech dob, tak dělají hollywoodští scenáristé něco hodně špatně.

- - -

Vytáhni v hospodě: Ne všichni jsou momentálně v depresi. Ben Affleck se po vypořádání se se závislostí na alkoholu a rozvodem s Jennifer Garner zdá se začíná zase zvedat na nohy. Nabalil totiž momentálně nejvíc sexy herečku současnosti, překrásnou Anu de Armas. Parchant

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace