Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prequel Šíleného Maxe s Furiosou se blíží. Bude bez Charlize Theron?


ikona
Spooner
charlize theronfuriosageorge millerJodie Comermad maxRichard Maddentom hardyYahya Abdul-Mateen II
Návrat do post-apokalyptického světa plného šílených honiček se možná konečně blíží. Jenže jinak, než byste čekali. 

Už to je skoro pět let, co do kin vtrhnul dlouho odkládaný snímek Šílený Max: Zběsilá cesta a divákům z něj spadla brada. George Miller proměnil sequel své klasické značky v jeden z nejnabušenějších a nejlépe natočených filmů dekády, jenž se stal hitem a odnesl si celkem nečekaně i šest Oscarů. Jenže místo toho, aby studio valilo jedno pokračování za druhým, se plánované projekty zasekly na nule a Miller se hádal s Warnery o peníze. Tahle etapa už je ovšem naštěstí za námi, režisér je se studiem opět zadobře a pomalu (ale opravdu velmi pomalu) se chystají minimálně dva snímky s Mad Maxem i prequel drsné Furiosy, kterou si ve Zběsilé jízdě zahrála Charlize Theron. A právě sólovky jednoruké drsňačky bychom se podle nejnovějších spekulací mohli dočkat nejdříve. Jen u toho možná nebude samotná Charlize.

Podle nejnovějších drbů bychom se totiž měli ve snímku dočkat opravdu mladší Furiosy, a tudíž dojde k jejímu přeobsazení. Což asi není informace, kterou chtěli fanoušci herečky i Fury Road slyšet. A z komerčního hlediska se to na první pohled zdá jako menší sebevražda připomínající Solo: Star Wars Story. Jenže na druhou stranu to možná nebude tak horké. Okolo známé postavy totiž krouží talentovaná Jodie Comer ze seriálového hitu Killing Eve či blížící se herní šílenosti Free Guy s Ryanem Reynoldsem. A právě ve zmiňovaném seriálu, kde ztvárňuje vraždící psychopatku Villanelle, ukazuje, že si příležitost ve větších filmech opravdu zaslouží.

Není pak údajně jediná, o koho mají producenti a George Miller do snímku zájem. Mluví se totiž také o obsazení Richarda Maddena ze Hry o trůny, Popelky či blížících se marvelovky Eternals a blízko k roli má údajně také čím dál obsazovanější Yahya Abdul-Mateen II z Aquamana či blížícího se Candymana, jehož uvidíme i ve čtvrtém Matrixu. Ano, zní to jako velký risk. Nesmíme ale zapomenout na fakt, že se pořád jedná pouze o nepotvrzené spekulace. A pokud se přeci jen potvrdí, tak pořád věřím, že zrovna George Miller ví, co dělá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace