Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Neviditelném chystá Blumhouse nového Drákulu


ikona
do_Od
blumhousedraculadrákulajason blumkaryn kusamamonster
Drákula od tvůrců hororových pecek Neviditelný a Uteč? To si necháme líbit. 

Netflix ve spolupráci s BBC nedávno natočil třídílnou minisérii Dracula, ve které si zahrál hlavní roli krvežíznivého hraběte Claes Bang a napsali ji tvůrci seriálového Sherlocka. Výsledek? Vynikající první epizoda a pak hodně divný zbytek, se kterým asi ani nestojí za to trávit čas. Koneckonců, jestli mi nevěříte, zeptejte se KarlaR, nebo navštivte YouTube a vyhledejte si libovolnou scénu ze třetího dílu.

Jenže nejslavnější upír všech dob je prostě příliš atraktivní téma na to, aby ho filmaři nechali poklidně spát v jeho rakvi. Nově se tak o svůj vlastní příspěvek do série adaptací Drákuly pokusí taky studio Blumhouse, potažmo Universal, který si buduje svoji vlastní armádku monstr fláků. Nebo spíš fláků s monstry.

Experti přes horory okolo Jasona Bluma, kteří mají na kontě takové pecky jako Uteč, Halloween, nebo nejčerstvěji thriller Neviditelný, teď najali režisérku Karyn Kusama, aby snímek o legendárním majiteli hradu v Transylvánii natočila. O scénář se postarají režisérčini obvyklí kolegové Matt Manfredi a Phil Hay (The Invitation, Ničitelka) a film rozhodně nepůjde ve stopách fiaska Drákula: Neznámá legenda. Dalším drákulovským projektem je mimochodem spin-off Renfield, který chystá Dexter Fletcher. Tak snad dopadne obojí líp než ty poslední projekty.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace