Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Herní Indy a temná pohádková klasika


ikona
Mr. Hlad
guillermo del torojennifer garnerliam neesonmark wahlbergna obzorunathan drakepinocchiothe ice roadtom hollanduncharted
Vznikne konečně Uncharted? Jakou pohádku chystá Guillermo del Toro? A je Liam Neeson největší drsňák na světě?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Mel Gibson si v černé komedii Fatman zahraje Santu Clause, který zjistí, že si na něj dvanáctiletý kluk najal zabijáka. Liam Neeson bude v thrilleru The Ice Road jezdit s kamionem po zamrzlém oceánu během obří bouře.

Tom Holland a Mark Wahlberg se sejdou v hlavních rolích adaptace dobrodružné herní pecky ve stylu Indiany Jonese Uncharted. V The Silencing bude lovec Nikolaj Coster-Waldau pomáhat chytit zabijáka schovaného někde uprostřed lesů. 

V adaptaci hororových knih Cliva Barkera Books of Blood zjistíte, jak moc kruté, krvavé a děsivé příběhy umí tenhle pán vyprávět. V komedii Yes Day se rodiče rozhodnou, že svým dětem budou celých čtyřiadvacet hodin říkat na všechno „ano.“ 

V nové verzi klasické pohádky Pinocchio se dočkáme i trochy temnoty a hodně divných věcí. Aby ne, když ji točí Guillermo del Toro. Hrdinové černé komedie Happily budou muset řešit nečekaný problém s nezvanou návštěvou a jednou mrtvolou. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace