Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor verbuje Strážce Galaxie


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthchris prattguardians of the galaxyjames gunnnatalie portmantaika waititithor
Jeden hrdina nestačí 

Taika Waititi vyhrál Oscara s Králíčkem Jojo a jeho Thor: Ragnarok patří obecně k nejpopulárnějším marvelovkám, takže není divu, že když se tenhle novozélandský samorost vrhl na čtyřku, nemá problém ukecat do ní opravdu zajímavé herce. Pochopitelně se vrátí Chris Hemsworth, po delší pauze zamíří do marvelovského světa Natalie Portman, která by měla dostat hodně prostoru a podobně na tom bude i Tessa Thompson. A právě ta teď víceméně potvrdila zvěsti, že hlavního padoucha by si měl zahrát Christian Bale. I když neřekla, kterého. 

Teď se ovšem rozpovídal i Vin Diesel. Ten do kin posílá svou vlastní komiksovku Bloodshot, kde si zahraje prakticky nesmrtelného likvidátora, jemuž se lumpové hrabou ve vzpomínkách, ale moc nepočítáme s tím, že by jeho Ray Garrison byl zajímavější a hlavně úspěšnější než Groot. Diesel nejspíš taky ne a rozhodně nemá v plánu od Marvelu utíkat. A práce tu pro něj je dost. Režisér Strážců Galaxie James Gunn, který teď dodělává The Suicide Squad, mu prý sám řekl, že ve čtyřce Thora se tahle parta objeví. Jak moc, to Diesel neupřesnil. Jen řekl, že možná neměl vykecat ani tohle. Rozhodně však tuhle bandu uvidíme rádi dřív, než se dočká svého dalšího vlastního filmu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace