Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Aquamana a V zajetí démonů bude oživovat monstrum


ikona
Spooner
james wanuniversalv zajetí démonů
Režisér úspěšných hororových sérií a Aquamana bude následovat úspěch Neviditelného. 

Šikula James Wan bez debat patří mezi nejúspěšnější režiséry současnosti a dá se říct, že čeho se dotkne, to se promění v hit. Jeho hororové kousky Saw a Insidious se proměnily v úspěšné hororové série a z parádního V zajetí démonů pak vzniká rovnou celé žánrové universum. Když si pak odskočí k blockbusterům typu Aquaman či sedmé Rychle a zběsile, ztvrdí svůj úspěch překonáním mety miliardy dolarů. Když prostě toužíte po tom, aby váš snímek pořádně vydělal, chcete mít Jamese Wana na palubě. A Universal toho chce využít u dalšího hororového kousku.

Dosud nepojmenovaná novinka Wanova studia Atomic Monster by se pak měla inspirovat právě ikonickými monstry a horory od Universalu a jít tedy ve stopách čerstvého Neviditelného, z něhož se vyklubal solidní hit. Snímek by pak měl pojednávat o bandě teenagerů, kteří zjistí, že jejich soused vytvořil ve sklepě nebezpečné monstrum. A to se nečekaně dostane na svobodu. Z námětu to tak vypadá na mix Disturbie a Frankensteinova monstra, což vůbec nezní špatně. Wan se však režie tentokrát nechopí, v tomhle směru už má diář malinko narvaný a jen letos se od něj dočkáme nového hororu Malignant. Jenže jak už víme, i jako producent má většinou na hity čuch a pod správným režijním vedením by z novinky mohl vypadnout slušný žánrový kousek.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace