Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #548 o Jokerovi a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
harrison fordheath ledgerjoaquin phoenixjokerpatrick stewartrocketeersimpsonovistar warsvíkendový výplach
Jak by vypadal film se třemi Jokery? Jak se ve filmu pracuje s temnotou? A co říkáte na finále Star Wars?  

Řádný výplach

Hovado týdne
Deadpool je hovado. A proto ho máme rádi. A jestli jste četli comicsy, tak víte, že je hovado i v nich, což potvrzuje jeho supermeta comicsové setkání s Bladem

Pecka týdne
Znáte film Rocketeer? Dost možná, že ne. Hrají v něm sice Timothy Dalton a Jennifer Connelly v době, kdy ji nikdo neznal, ale jinak tahle superhrdinská retro disneyovka celkem zapadla. Přesto právě díky ní se Joe Johnston dostal k režii jedničky Kapitána Ameriky. A za pozornost stojí i z jiných důvodů. 

Finále týdne
Závěr devátých Star Wars rozhodně nebyl tak kulervoucí, jak jsme doufali. Absurdní zápletka Vzestupu Skywalkera ale asi musela mít trošku absurdní finále. Ale v šestnáctibitové verzi nevypadá úplně zle. 

Simpsonovi týdne
Patrick H. Willems má rád Simpsonovi a my taky. Ale všichni asi víme, že po těch dlouhých letech si rodinka ze Springfieldu občas vybere slabší chvilku. Willems se tak rozhodl zanalyzovat epizodu Trojský citrón a zjistit, co musí mít simpsonovská epizoda, aby byla boží

Kariéra týdne
Harrison Ford je herecká ikona a moc dobře to ví, takže mu projde i fakt, že se na stará kolena stylizuje do otráveného dědka, kterému jsou všichni u zadku. Ale pokud si potřebujete připomenout jeho velkolepou kariéru, není nic snazšího, než si pustit tohle video. 

Hvězda týdne
Jedna hvězda nestačí, takže si dáme ještě Patricka Stewarta, který bude odpovídat na otázky, které mu bude víceméně pokládat sám google. Třeba jestli ho královna pasovala na rytíře klingonským mečem. 

Sandman týdne
Sandman má svůj původ sice v komiksech, ale ke klasickým hrdinům má daleko. Je to totiž pán snů, žádný šašek v kostýmu. O jeho filmové zpracování se dlouho pokoušel Joseph Gordon-Levitt, ale nevyšlo to a seriál teď plánuje Netflix. Pokud se vám však nechce čekat a zvládáte angličtinu, můžete si Sandamana užít jako audiodramatizaci. Už v létě!

Temnota týdne
Říká se, že člověk se víc bojí toho, co nevidí. Takže bez tmy se spousta hororů neobejde, jenže pracovat s tmou a temnotou se musí umět. Třeba takhle. 

Jokeři týdne
Obvykle stačí jeden magor, co se převléká za klauna, aby srazil na kolena Gotham i Batmana. Co by se ale stalo, kdyby byli tří? Kdyby spojili síly Heath Ledger, Joaquin Phoenix a Jared Leto (ok, ten by jim mohl chodit pro kafe)? Vypadá to, že celkem zajímavé věci. 

Duel týdne
V minulý výplachu jsme hledali nejlepší roli Harrisona Forda mimo Star Wars a Indiana Jonese. Nakonec vyhrál Uprchlík a na druhého Ricka Deckarda z Blade Runnera měl až překvapivě velký náskok. 

Tentokrát budeme řešit koronavirus, ale filmově. Zajímalo by nás, který film o globální pandemii máte nejradši, ale zkuste vynechat zombíky a když tak se inspirujte tady. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (27)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace