Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystají režisér Doctora Strange a bývalý Captain America?


ikona
do_Od
bermudský trojúhelníkcaptain americachris evansdoctor strangescott derrickson
Chris Evans a Scott Derrickson se vydají do Bermudského trojúhelníku. 

Scottu Derricksonovi se nelíbilo, jak mu Marvel kecal do dvojky Strange, a tak se rozhodl projekt opustit. Nyní si však režisér povedených hororů Sinister a V moci ďábla zdá se našel solidní náhradu. Ještě spolu s Chrisem Evansem v hlavní roli totiž natočí thriller o výpravě do Bermudského trojúhelníku.

Scénář napsal Derricksonův obvyklý partner C. Robert Cargill a byť jsou zatím detaily o příběhu tajeny, je tak nějak jasné, že se film bude odehrávat v Karibiku, a že se bude motat kolem záhady mizejících lodí a letadel. Pro Derricksona tudíž materiál jako dělaný.

Největší ironií toho všeho pak je, že Bermudu měl původně točit Sam Raimi, který místo toho převzal po Derrickosnovi otěže u Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Tyhle hollywoodské rošády jen tak nevymyslíte. Film zatím nemá datum premiéry, Strange nicméně dorazí 6. května příštího roku. Tedy pokud nás do té doby všechny nevymítí koronavirus (musel jsem).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace