Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J. J. Abrams a scenárista Rychle a zběsile se vydají na Divoký západ


ikona
do_Od
bad robotfilmj.j. abramswarner bros.western
Bad Robot režiséra J. J. Abramse začíná plnit sliby. 

Minulý rok podepsal J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot exkluzivní smlouvu se studiem Warner Bros v hodnotě 250 milionů dolarů, která v podstatě znamená, že příštích pár originálních projektů brýlatého tvůrce uvidíme pod hlavičkou studia, které fenomenálně uspěje s Jokerem, jenom aby to luxusně zmrvilo o pár měsíců později s Harley Quinn. Co naplat – J. J. samotný se zatím komiksovým filmům vyhýbá, teď to ale vypadá, že první vlaštovka této spolupráce je už aspoň na cestě.

Deadline potvrdil, že první snímek z téhle dílny ponese název The Pinkerton, napsal ho Daniel Casey (Rychle a zběsile 9, Leo From Toledo) a bude kombinací revenge westernu s nadpřirozenými prvky. Pakliže jste nehráli Red Dead Redemption 2, tak Pinkertoni byla soukromá vyšetřovací a bezpečnostní služba operující na americkém území zhruba od roku 1850. Její zakladatel, Allan Pinkerton, se proslavil tvrzením, že zabránil atentátu na tehdejšího prezidenta Abrahama Lincolna. Lincoln si později Pinkertona a jeho muže najmul ke své osobní ochraně během občanské války.  Což vůbec nemusí mít nic společného s novým filmem, ale je cool to vědět.

Premiéra v nedohlednu a zatím není jasné, jestli J. J. usedne i za kameru. Režisér si prozatím svůj příští režijní projekt nevybral, volno tak teoreticky má. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace