Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Johna Wicka chystá autařskou akci


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskidavid leitchjohn wickkeanu reevesmission: impossibleparamount
Honičky místo střílení 

Pokud dnes chce nějaké studio natočit akční film, který by nestál úplně na tricích a efektech, okamžitě volá Chadu Stahelskimu a Davidu Leitchovi. Ti dva spolu režírovali prvního Johna Wicka a zatímco Leitch pak utekl k Atomic Blonde, dvojce Deadpoola nebo Hobbsovi a Shawovi, Stahelski zůstává věrný nejlepšímu filmovému zabijákovi současnosti. Loňská trojka Johna Wicka byla pecka příští rok dorazí čtvrtý díl, ale i když by si to fandové Keanu Reevese nejspíš přáli, Stahelski nemůže do konce života točit jen sequely. A teď mu na stole přistála nabídka na projekt, u něhož bychom ho taky viděli docela rádi. 

Paramout oslovil režiséra a bývalého kaskadéra s nabídkou na film, který ještě sice nemá název a moc ani děj, ale ví se o něm, že by se měl točit kolem aut a rád by navázal na „klasické autařské akčňáky.“ Co si pod tím máme představit, to nevíme, zní to ovšem, jako kdyby studio chtělo navázat na filmy jako Francouzská spojka, Ronin nebo Bullittův případ. Doufejme, že variace na Rychle a zběsile to nebude. V každém případě scénář píší autoři čtyřky Mission: Impossible André Nemec a Josh Applebaum a Stahelski si sice režii prý zatím rozmýšlí, stoprocentně by se však měl na projektu podílet jako producent. Ale vzhledem k tomu, že s auty to umí očividně stejně dobře jako s pistolemi a bojovým uměním, docela bychom chtěli vidět, co by předvedl, kdyby za tou kamerou opravdu stál. 

---

Vytáhni v hospodě: Když jsme u těch aut, objevil se drb, že v devítce Rychle a zběsile si zahraje i Ben Stiller. On sám to ale po pár hodinách vyvrátil. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace