Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nové Paranormal Activity na cestě, série se vrátí ke kořenům


ikona
do_Od
blumhousechristopher landonfilmhororparanormal activity
Nový díl Paranormal Activity dostane na starost duchovní otec série. 

Nebýt prvního Paranormal Activity, nebyl by dost možná Blumhouse tou produkční jistotou, jakou je dnes. Psal se rok 2007, všichni jsme ještě byli tak nějak nevinní, a žánr found-footage hororu, byť občas vystrčil růžky, rozhodně nebyl tolik populární. A pak do kin vtrhl film o jedné rodince, v jejímž domě straší. Kina se plnila (i já se spolužáky tehdy vyrazil…) a sequely se tak pár let jen sypaly. A to se přitom ani o jednom z dosavadních šesti filmů nedalo nikdy říct, že by byly vyloženě povedené – ty poslední už ale shodou okolností většina lidí ani neviděla, takže se nakonec série sama na nějakou dobu pohřbila.

Teď je ovšem v kurzu oživovat kdeco, takže asi nikoho nepřekvapí, že to Blum a spol. zkusí znova i s paranormálními jevy. Sedmý film napíše a natočí Christopher Landon, do kin dorazí 19. března příštího roku a kromě toho, že asi bude obsahovat záběry pořízené domácí videokamerou a v noci se bude divně hýbat nábytek, se toho o něm moc neví.

 

Landon nedávno dělal docela sympatické hororové variace na Na Hromnice o den více s filmy Všechno nejhorší a Všechno nejhorší 2, tahle série šla ale bohužel pod drn mnohem dřív, než jak tomu bylo v případě té výše zmíněné. Třetího dílu se tak nejspíš jen tak nedočkáme. Snad se tedy kreativně vyřádí alespoň tady, nějaké oživení by to asi v sedmém filmu už chtělo. Napadá vás nějaká supr zápletka?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace