Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #547 o Tarantinovi a Punisherovi


ikona
Mr. Hlad
batmanbatmobilebloodsporthans zimmerjean-claude van dammejon bernthalkevin feigemarvelpunisherquentin tarantinothe simpsonsvíkendový výplach
Kde hledá inspiraci Quentin Tarantino? Co by mohl dělat Punisher mezi marvelovskými superhrdiny? A má Hans Zimmer rád fotbal?  

Další výplach

Punisher týdne
Kdy zase uvidíme Punishera, to nikdo neví. Fandové by chtěli, aby se k roli nemilosrdného comicsového likvidátora vrátil Jon Bernthal, on má taky zájem a u Disneyho by jím taky nepohrdli, jen neví, co s tímhle brutálním řezníkem mají dělat, protože na Marvel je přeci jen trochu drsný. Ale kdyby měli koule do toho jít, tak scenárista Adam G. Simon je připravený pomoct

Batmobil týdne
Rusko je země, kde se může stát cokoliv. Fakt úplně cokoliv. Třeba to, že si nějaký Ivan, co má rád Batmana, postaví Batmobil a policie mu ho nechá odtáhnout. Fanoušci to zkrátka mají těžké všude. 

Inspirace týdne
Quentin Tarantino si založil kariéru do značné míry na tom, že má rád filmy a rád z nich cituje. Ale možná, že pár věcí, které odkoukal někde jinde, jste přehlédli. 

Muzikál týdne
Obecně fakt nejsem fanda divadelních muzikálů, ale dělat muzikál podle filmu, který muzikál není, mi přijde vyloženě zvrácené. Ale pokud byste chtěli slyšet, jak zpívají Marty McFly a Doc Brown v Návratu do budoucnosti, bránit vám v tom nebudu. Muzikálová verze bude vypadat nějak takhle

Záporák týdne
Simpsonovi si pravidelně dělají legraci z popkultury a i proto je máme i po třiceti letech celkem rádi. Teď došla na marvelovky, a tak se představuje zloduch jménem Chinnos. A mluví ho Kevin Feige

Průvod týdne
Disneyland Resort se po deseti letech rozhodl ukázat světu nový průvod, ve kterém by zamachrovali nejslavnější disneyovští hrdinové. A abyste ho viděli, nemusíte shánět letenky, ale stačí se pohodlně usadit. 

Mlátička týdne
Kultovní Krvavý sport s Van Dammem slaví letos dvaatřicáté narozeniny a pokud si potřebujete během dvou a půl minuty připomenout, proč je to pořád pecka, tak tohle video vám v tom pomůže

Fotbal týdne
Hans Zimmer má celkem fofr. Skládá muziku pro film, jezdí světová turné (letos byl v Brně, příští rok se s novým programem vrátí do Prahy) a teď dělá hudbu i pro nejvyšší americkou fotbalovou ligu Major League Soccer. A zní to prostě jako Hans Zimmer. Takže dobře. 

Klasika týdne
Sovětský epos Vojna a Mír režiséra Sergeje Bondarčuka je velkolepý nejen co se týče délky (427 minut), ale i díky slavným scénám s desítkami tisíc komparsistů. A teď se dočkal restaurované verze, kterou si můžete pustit na youtube zcela legálně. Takže pokud máte sedm hodin volna, tak si to užijte. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali na nejlepší film Sama Mendese. Nakonec vyhrála Americká krása, na druhém místě je bondovka Skyfall a třetí skončila gangsterka Road to Perdition. 

Tentokrát si dáme Harrisona Forda a zajímá nás, v jaké roli byl podle vás nejlepší, když vynecháme Hana a Indyho. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace