Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Statečné srdce


ikona
Mr. Hlad
braveheartkino aeromel gibsonpopkulturní milníkystatečné srdcewilliam wallace
Přijďte si užít jeden z nejlepších filmů všech dob 

Zatímco v únoru jste si mohli do Aera zajít na romantiku, v březnu malinko přitvrdíme. Po dvojité dávce Hříšného tance a Osobním strážci s Kevinem Costnerem dorazí Mel Gibson a jeho Statečné srdce. Jeden z nejepičtějších filmů všech dob se samozřejmě taky točí kolem lásky, ale když chrabrému Skotovi angličané podříznou jeho milou, je jasné, že se z toho nepůjde vzpamatovávat tím, že by tančil jako Patrick Swayze. Místo toho se postaví do čela vzpoury proti anglickému králi a ukáže mu, že na světě není nic nebezpečnějšího než banda naštvaných drsňáků z hor, co se nebojí nosit sukně. 

Statečné srdce vyhrálo pět Oscarů a sám Mel Gibson si došel pro sošky za režii a nejlepší film a tahle epická podívaná z něj tak udělala hollywoodskou superstar, o které se vědělo, že dovede nabídnout kvalitu, ať už stojí za kamerou, nebo pobíhá před ní. Vy si tuhle klasiku můžete v rámci čtyřiadvacátých Popkulturních milníků podle MovieZone vpálit na velkém plátně už v pondělí 9. března ve 20:30 v kině Aero. Před filmem vás čeká klasický krátký úvod a lístky můžete kupovat tady. Ale radši neváhejte. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace