Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Shakespeare s Denzelem a zamilovaná Emily Blunt


ikona
Mr. Hlad
amanda seyfriedanti-lifebruce willisdenzel washingtonemily bluntjoel coenmacbethna obzorunomadlandsalma hayekwild mountain thyme
Zvládne Denzel Washington Macbetha? Koho miluje Emily Blunt? Porazí Colin Firth nácky? A kam letí vesmírem Bruce Willis?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V akční sci-fi Monsters of Man bude uprostřed džungle řádit vojenský robot, který se vymkl kontrole. Ve sci-fi Anti-Life se Bruce Willis octne na vesmírné lodi, kterou začne ovládat tajemná a smrtící síla. 

Válečné drama Operation Mincemeat vám ukáže, jak se spojencům povedlo zblbnout nacisty a provést invazi na Sicílii. V Nomadland se Frances McDormand promění v moderního nomáda, když kvůli krizi přijde skoro o všechno. 

Amanda Seyfried zjistí v hororu Things Heard & Seen, že její manžel není možná tak hodný člověk, jak si myslela. A že její domov není tak bezpečný. V romantice Wild Mountain Thyme se Emily Blunt zamiluje do Jamieho Dornana. A jejich rodiny z toho nemají radost. 

Joel Coen se vrhl na shakespearovskou klasiku Macbeth. A hrdinu, který se má stát vládcem Skotska, si tu zahraje Denzel Washington. Ve sci-fi Bliss Salma Haye přesvědčí Owena Wilsona o tom, že náš svět je trošku jiný, než si myslel. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace