Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Total Recall


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggermz livemz live speciálpaul verhoevenpk dicksharon stonetotal recall
Geniální scénář, sexy Sharon Stone, brutální Arnold, tříprsá žena, vybuchující hlavy a Paul Verhoeven v životní formě. Tahle sci-fi nestárne.  

Arnoldovi jsme se už  MZ Live věnovali, ale i kdybychom o něm natočili dalších deset videí, bylo by to málo. Takže to musíme brát postupně a doufat, že za pár let se budeme moci začít decentně plácat po zádech, že jsme to nejpodstatnější pokryli. A vzhledem k tomu, že letos slaví třicet let kultovní akční sci-fi Total Recall, vrhli jsme se s radostí přímo na něj. Film, který je dnes považován za klasiku, zůstává přeci jenom malinko ve stínu dvojky Terminátora. Ta dorazila do kin o rok později a přepsala filmovou historii. Arnoldova výprava na Mars a do světa, kde nemůže věřit své manželce, kamarádům ani vlastní hlavě, však rozhodně stojí za to. 

Total Recall byl projekt, který v Hollywoodu chystali dlouho a Arnold v něm strašně moc chtěl hrát. Jenže ve filmové branži si člověk musí dělat kámoše a Arnie si s producentem Dinem De Laurentisem jednu dobu zrovna nerozuměl, takže to vypadalo, že pokud tahle adaptace příběhu P.K. Dicka vznikne, Arnie u toho nebude. Ale nakonec to dobře dopadlo. A zdaleka nejen kvůli tomu, že stál Schwarzenegger před kamerou. U Total Recall se totiž angažoval i jinde a nebýt jeho, legendární sci-fi nářez a jeden z nejlepších filmů režiséra Paula Verhoevena by možná vůbec nikdy nevznikl. 

Ale dost řečí, jinak byste možná neměli žádný důvod pouštět si další MZ Live Speciál. A to by byla škoda. Pokud se vám líbí, budeme rádi, když nás začnete odebírat na Youtube a jestli vám víc vyhovuje audio verze, tak jsme na SpotifyiTunes i Podbean a můžete nás ohodnotit i na CSFD a jestli se vám to, co děláme, alespoň trošku líbí, budeme rádi, když nás podpoříte na Patreonu. My vám slibujeme, že vás podobnými videi a dalšími věcmi hodláme zásobovat i dál. Nápadů a energie máme dost. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace