Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

U Disneyho kutí další Star Wars. Kdo je dostal na starosti?


ikona
Mr. Hlad
disneyj.d. dillardj.j. abramskevin feigeluke cagematt owensrian johnsonrise of the skywalkerstar warstaika waititi
Hvězdné války si vyzkouší nováčci 

Devátá epizoda Hvězdných válek uzavřela nejspíš na dlouhou dobu ságu rodu Skywalkerů. A my jsme za to docela rádi, protože z toho, jak to dopadlo, se ještě budeme chvilku vzpamatovávat. Vzestup Skywalkera nebyla samozřejmě srágora, ale taky žádné důstojné uzavření největší filmové série všech dob. U Disneyho jsou navíc trošku nervózní z toho, že kvality se projevily i na tržbách, a tak vymýšlí, co se Star Wars dál. 

Samozřejmě nikdo jim nedá červenou kartu, to nehrozí a miliardové tržby jsou pořád dost dobrý důvod k tomu, aby se značka dojila dál. Ale podle všeho nás čekají filmy, které půjdou vlastní cestou. Pořád ještě by se mělo pracovat na sérii Riana Johnsona, jenž se po kontroverzní osmičce chystá na výpravu do míst, která jsme na plátně ještě neviděli. Vlastní film kutí i marvelovský Kevin Feige a mluví se o tom, že do světa Hvězdných válek se vydá i tvůrce Králíčka Joja a trojky Thora Taika Waititi. A teď tu máme další jména. 

Nový film ze světa Star Wars chystají Matt Owens a J.D. Dillard. A vy je pravděpodobně neznáte. Ten první psal pro netflix comicsovku Luke Cage, druhý režíroval malé a vcelku průměrné thrillery Sleight a Sweetheart a je to chráněnec J.J. Abramse. Oba mají napsat nový scénář a není jisté, jestli se Dillard ujme i režie a studio ani nechce prozradit, jestli půjde o velký film pro kina, nebo něco menšího pro Disney+, podle všeho by se ale děj měl odehrávat na skryté planetě Sithů Exegol. Jisté je, že nebude mít nic společného s Johnsonovým, ale ani Feigeho projektem. Disney chce každopádně poslat další filmy do kin už v prosinci 2022, 2024 a 2026. Takže by se mělo fofrem začít něco dělat. 

---

Vytáhni v hospodě: J.D. Dillard je extrémní fanda Star Wars. Má tetování Bobby Fetta a v sedmičce a devítce si zahrál stormtroopera

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace