Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #546 o Matrixu a Vaderovi


ikona
Mr. Hlad
avatardisneyelijah woodfoxking konglord of the ringsmatrixsonicstar warsvader immortalvíkendový výplachx-men
Co by se stalo, kdyby Neo zůstal v Matrixu? Jak se dělala série Vader Immortal? A už se X-Meni zabydleli u Disneyho?  

Epochální výplach

Hvězda týdne
Elijah Wood bude navždycky Frodo. A ani s tím moc nebojuje a raději hraje v menších zajímavých filmech, než aby se cpal mermomocí do blockbusterů. Nemá to zapotřebí, protože ho stejně všichni znají. Když ale zadá svoje jméno do googlu, docela ho to občas rozhodí

Recap týdne
21. února má a Disney+ premiéru sedmá řada Star Wars: Clone Wars a pokud byste rádi naskočili a nechce se vám koukat na předchozích šest sérií, stačí, když si pustíte tenhle recap. Je tam všechno. 

Rozhovor týdne
V kinech je Ježek Sonic a je celkem fajn. Většina kopií má ale dabing a pokud chcete vidět originál, kde ježuru mluví Ben Schwartz, musíte trochu hledat. Schwartz teď poskytl k filmu interview a aby jen nemusel kvákat do mikrofonu, dostal do rukou joypad. A začal hrát Sonica. 

X-Meni týdne
Když studio Disney koupilo Foxe, dostaly se k němu práva na filmové X-Meny. Na jejich návrat v kinech si asi ještě chvilku počkáme, ale díky tomu, že Wolverine a spol. jsou teď pod dohledem Myšáka Mickeyho, čeká fandy možná docela zajímavá budoucnost. A taky trochu děsivá

Pokec týdne
Už jsme tu měli hodinové diskuse herců, režisérů, scenáristů a dalších lidí, díky kterým si můžeme v kině užívat filmy. Takže by bylo docela nefér, kdybychom vynechali dokumentaristy. Tady je máte. 

Piluka týdne
Přemýšleli jste někdy, co by se stalo, kdyby si Neo v Matrixu vzal modrou pilulku a zůstal uvězněný ve virtuální realitě? Skočil by zavřený v kanclu, nebo by ho agent Smith pro sichr zlikvidoval? Podívejte se sami. Ale Deepfake verze kruté reality je docela bolestivá. 

Triky týdne
Nerad sem dávám videa, ve kterých trikaři reagují na jiné triky. Ono se to totiž docela rychle okouká. Na druhou stranu tohle video se zabývá Pánem prstenů, King Kongem, Avatarem a Jurským parkem. Takže jaké jiné by tu mělo být, než právě tohle

Making Of týdne
Virtuální realita je super a s brýlemi Oculus Rift se můžete podívat i do světa Star Wars. Pokud vás zajímá, jak se VR seriál Vader Immortal dělal, klikněte si na video. 

Symbionti týdne
U Sony zjistili, že i bez Spider-Mana dovedou  na comicsech vydělat. Stačí jim k tomu Venom. Tenhle zabijácký symbiont se letos vrátí do kin a bude u toho i symbiotický záporák Carnage. Jenže těch symbiontů je v marvelovských comicsech víc. Tak se s nimi trochu seznamte. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepší korejský film, který jste kdy viděli a zajímavých kousků se sešlo docela dost. Musa, I Saw the Devil, Old Boy, Hodný, zlý a divný, Žízeň, A Bittersweet Life… inspiraci hledejte tady. 

Tentokrát se odrazíme od 1917 a chceme vědět, který film Sama Mendese máte nejradši. Výběr je vcelku slušný. Názvy filmů pište do předmětu, v textu důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace