Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: novinka od režisérů Avengers a Will Smith s oscarovými ambicemi


ikona
Mr. Hlad
anthony russocherrycinderellafreaky friday the 13thindiánjoe russojudd apatowking richardpopelkatom hollandvince vaughnwill smith
Proč Spider-Man vykrádá banky? Umí Will Smith hrát tenis? A je Karel Roden indián?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Nová Popelka alias Cinderella přenese klasický příběh do jednadvacátého století a hlavní roli si zahraje zpěvačka Camila Cabello. V komedii Indián Karel Roden zjistí, že musí o svoje tělo bojovat s duchem starého indiána. 

Tom Holland bude v novince režisérů třetích a čtvrtých Avengers Cherry bojovat se závilostí na drogách a PTSD a vykrádat banky. V thrilleru Freaky Friday the 13th si sériový vrah Vince Vaughn vymění tělo s mladou studentkou. 

V animáku Connected, který produkují Chris Miller a Phil Lord, si bude muset jedna obyčejná rodina poradit s nečekanou situací. Vzpourou strojů. Komediální drama The King of Staten Island bude vycházet ze života komika Peta Davidsona a režíruje ho Judd Apatow. 

Will Smith bude v biografickém dramatu King Richard trénovat Serenu a Venus Williamsovy. A dost neobvyklým a drsným způsobem. Ve francouzském thrilleru Bronx bude muset Jean Reno zabránit válce gangů v Marseilles. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace