Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herní divočina Borderlands míří do kin. A točit ji bude Eli Roth


ikona
Mr. Hlad
borderlandschernobylcraig mazineli rothsonic
Máte chuť na trošku šílenství?  

V kinech momentálně běhá superrychlý a dost úspěšný Ježek Sonic a zase to asi bude chvilku vypadat, že filmové adaptace her můžou být u diváků úspěšné. Ale realisticky bude potřeba ještě chvilku počkat a zjistit, jak uspějí další filmy. Tom Holland teď řekl, že čtyřka Uncharted by se měla začít natáčet už za čtyři týdny a studio Lionsgate má taky chuť to s hrami zkusit. A sáhlo po Borderlands, což však může být na první pohled možná trošku velké sousto. 

Borderlands je akční střílečka. Hodně akční. A odehrává se v budoucnosti, která trošku připomíná svět Šíleného Maxe, jen jaksi… pozitivnější? Nevím, jak to nazvat, ale vedle té hromady násilí tu najdete i spoustu barviček, extrémně šílených charakterů a celé to je spíš o trhlé zábavě než o vážně pojatém postapo světě. Zkrátka je to hodně velká divočina. Her ze série Borderlands se celosvětově prodalo víc než 57 milionů kusů, takže jde o celkem velký fenomén a na plátně by fungovat mohl. Otázka je, jestli podobně velký projekt zvládne ukočírovat Eli Roth. 

Bývalý chráněnec Quentina Tarantina, který se proslavil béčkovými filmy jako Cabin Fever nebo Hostel, to v poslední době zkouší i s filmy, které mají trošku větší ambice oslovit publikum. Jeho fantasy Čarodějovy hodiny i nová verze Přání smrti s Brucem Willisem byly překvapivě fajn a dlouho to dokonce vypadalo, že by měl točit žraločí MEG: Monstrum z hlubin. Tohle by mu papírově sednout mohlo. Roth má rád, když se může urvat ze řetězu a v Hollywoodu už se docela naučil chodit, tak uvidíme. Scénář napsal Craig Mazin, autor seriálového Černobylu, ale počítá se s tím, že režisér se v něm bude trošku šťourat. Natáčení by však mělo začít už letos. 

---

Vytáhni v hospodě: Třetí díl Borderlands vyšel vloni v září a vypadá takhkle. Jen ať máte představu, co nás teoreticky v kinech čeká.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace