Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co nového chystá režisér Tří billboardů a V Bruggách?


ikona
do_Od
brendan gleesoncolin farrellmartin mcdonaghtři billboardy kousek za ebbingemv bruggách
Boží trio z Brugg se znovu sejde. 

Režisér Martin McDonagh už nám několikrát dokázal, že na jeho nové filmy se vyplatí počkat. Poslední snímek Tři billboardy kousek za Ebbingem mu dokonce vynesl pár oscarových nominací a výhry pro herečku Frances McDormand a herce Sama Rockwella. Pro svůj další projekt teď nicméně svolává starou partu z Brugg.

Ve snímku The Banshees of Inisheer pro studio Searchlist Pictures se totiž vrátí na scénu dvojka Colin Farrell a Brendan Gleeson. Jako předloha pak McDonaghovi poslouží starší scénář k divadelní hře, kterou jako jedinou ze své tvorby nikdy nepřevedl do jevištní podoby.

Děj by se měl točit kolem dvou kámošů na osamoceném irském ostrově, kteří se budou muset vypořádat s temnými a nejspíš i krvavými důsledky poté, co se jeden z nich rozhodne náhle ukončit ono dlouholeté přátelství. Zní to zajímavě a navíc přesně jako něco, co McDonaghovi jde nejlíp, takže se nemůžeme dočkat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace