Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney chystá druhého Aladina


ikona
Spooner
aladindisneyguy ritchiemena massoudnaomi scottwill smith
Vrátí se do pokračování nečekaně úspěšné pohádky i Guy Ritchie a Will Smith? 

Disney loni vyprodukoval solidní zásobu miliardových hitů, asi tím nejvíce překvapivým byl v tomto ohledu pohádkový Aladin. Zde totiž tu miliardu totiž nečekal opravdu skoro nikdo. Teda až na Civala, ale toho už za to znovu chválit nebudeme. Jednalo se pak o největší kasovní úspěch Willa Smithe a samozřejmě i Guye Ritchieho, jenž si pohádkou napravil kasovní reputaci po Králi Artušovi. A navíc se jednalo o svižnou a řemeslně poctivou podívanou, jež si ten úspěch vlastně zasloužila. Druhý díl proto prakticky visel ve vzduchu a dalo se čekat, že na něj dříve či později dojde. A práce na sequelu už oficiálně opravdu začaly.

Scénář k druhému dílu momentálně sepisují Andrea Berloff a John Gatins, jenž má na kontě např. filmové Power Rangers či Let s Denzelem Washingtonem. Zatím není jasné, o čem další dobrodružství Aladina a spol. bude. Bude se však jednat o zcela nový příběh, jenž nebude inspirovaný žádným z animovaných sequelů, což by mohla být hodně příjemná změna. Samozřejmě se pak předběžně počítá s návratem hlavního obsazení, tedy s Willem Smithem, Menou Massoudem i Naomi Scott. Smlouvy s nimi však budou uzavřeny až po dokončení scénáře. Ani u návratu Guye Ritchieho dosud není nic stoprocentně jisté. Aladin se tak vydá ve sequelových stopách Zloby či Alenky v říši divů. Snad ho tedy při dvojce nepotká podobný kasovní propad jako zmíněná pokračování

---

Vytáhni v hospodě: Aladinův svět se navíc bude těžit i na Disney+. Svůj vlastní film zde totiž dostane vedlejší postava prince Anderse v podání Billyho Magnussena. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace