Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #545 o Warcraftu a Avengers


ikona
Mr. Hlad
avengersback to the futurebirds of preyelijah woodoscarpixartoy storyvíkendový výplachwarcraft
Jak vypadá nejnovější fanfilm ze světa Warcraftu? Zvládnou to Avengers na konzolích a počítačích? A co by mohl být lepší stroj času než DeLorean?  

Čerstvý výplach

Pokec týdne
Oscary už máme za sebou a ceny jsou rozdané. A samozřejmě i v kategorii Nejlepší režie mohl být jen jeden vítěz. Přesto určitě stojí za to podívat se na to, o čem si povídali tvůrci Parazita, Irčana, Tenkrát v Hollywoodu a 1917. Režisér Jokera Todd Phillips bohužel nedorazil, ale místo něj je tu Taika Waitit, tvůrce Králíčka Joja, což je solidní náhrada. A vzhledem k tomu, že jejich pokec má skoro dvě a tři čtvrtě hodiny, měli si co říct

Stroj času týdne
Nejslavnějším stojem času je DeLorean z Návratu do budoucnosti a já se odmítám zapojovat do případné debaty o tom, jestli to je nebo není pravda. Někdo si ale myslí, že přišel čas trošku aktualizovat vozový park. A pokud by někdo měl DeLorean následovat, tak Elon Musk a jeho Tesla Cybertruck. 

Rekapitulace týdne
Elijah Wood oslavil letos teprve devětatřicáté narozeniny, v Hollywoodu se ale pohybuje už od osmdesátých let, takže toho má za sebou docela hodně. Teď se rozhodl za svou kariérou trošku ohlédnout a došlo nejen na Pána prstenů, ale třeba i na dvojku Návratu do budoucnosti! 

Odkazy týdne
Pokud jste byli v kině na Birds of Prey, tak jste si možná všimli toho, že to není moc dobrý film. Ale možná jste si nevšimli více než sedmi desítek detailů, které odkazují na comicsy, jiné filmy a vůbec věci, jaké ocení hlavně fandové

Kamera týdne
Sam Mendes se ve svém válečném filmu 1917 podíval do zákopů první světové války a spolu s Rogerem Deakinsem natočili film, který vypadá, jako kdyby byl celý na jeden záběr. Což pochopitelně všichni víme, ale jak to udělali, to už nejspíš netušíte. Tak si to teď můžete nastudovat. 

Obchod týdne
V Toy Story 4 se hrdinové dostanou i do starožitnictví a pokud jste dávali pozor, možná jste si všimli, že se tam prodávají i podezřele známé pixarovské věci. Nejspíš jste si ale nevšimli všech. Takže to napravte. 

Životopis týdne
Jednou z vůbec nejlepších roli v kariéře Jima Carreyho je Andy Kaufman z Formanova Muže na Měsíci. Nakonec z toho nebyla ani oscarová nominace a ti slušnější členové akademie se za to nejspíš stydí dodnes. A právem. V každém případě tehdy Carrey navštívil i Conana O´Briena a v páté minutě tohohle videa uvidíte, jak by do dopadlo, kdyby si Carrey zahrál i v Conanově biografii.

Warcraft týdne
Celovečerní dvojky Warcraftu se nejspíš už nedočkáme (ale nebojte se, budu to hlídat, kdyby se náhodou někdo v MZ Live zeptal), a tak se ke slovu dostali fandové. A pětiminutový fanfilm War on Lordaeron si teď můžete pustit. 

Herní trailer týdne
Avengers to možná na pár let v kinech zabalili, ale v herním světě se teprve rozjíždějí. Už na podzim vyjde hra Marvel´s Avengers, která je inspirovaná spíš comicsy než filmy, a proto v ní hrdinové vypadají malinko jinak, a teď vyšla nová upoutávka. Tak posuďte sami, jestli je na čase začít se těšit, nebo bát. 

Duel týdne
Vzhledem k tomu, že v posledním Výplachu jsme se ptali na nejoblíbenější film Petra Zelenky a vy jste hlasovali pro Karamazovi, Knoflíkáře, Rok ďábla a Příběhy obyčejného šílenství a každý dostal jeden bod, už o minulému duelu nebudeme mluvit. 

Dnes se odrazíme od Oscarů. Ty nakonec vyhrál Parazit, takže by nás zajímalo, jaký je váš nejoblíbenější korejský film. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (40)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace