Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Nejlepší filmové epidemie


ikona
Mr. Hlad
contagioncraziesdoomsdaydustin hoffmangeorge a. romerokmen andromedamichael crichtonmorgan freemanmz live speciálnákazaneill marshalloutbreaksmrtící epidemiesoudný densteven soderbergh
Lék na Coronavirus nemáme. Tipy na dobré filmy jo.  

V Číně mají problém. Zatím jen v Číně, ale doufejme, že se ho povede brzy vyřešit a Coronavirus, který má čerstvě i své jméno COVID-19, přestane lidstvo trápit. Zatím to však nevypadá a počty nakažených a bohužel i mrtvých stoupají. A člověk se musí připravit. Nehodláme vyvolávat paniku a nutit čtenáře MovieZone, aby začali ve velkém nakupovat roušky a ochranné obleky. Pár filmů o epidemiích a o tom, jak se k nim lidstvo staví a co můžou provést s naší civilizací, vám ovšem doporučíme rádi, to zase jo. 

 

MZ Live Speciál: Nejlepší filmové epidemie je plný virů, cynických vojáků, co by rádi nákazu ničili atomovkou, odvážných vědců a pochopitelně i kanibalů. Projedeme si zapadlé pecky ze sedmdesátých let, brutální akční béčka i extrémně realistické filmy, po kterých se budete po svých nejbližších nervózně dívat při každém jejich zakašlání.

Tenhle speciál jsme kvůli aktuálnosti natáčeli tenhle týden, ale můžeme slíbit, že už máme nachystané video s další filmovou klasikou, kterou si poctivě rozpitváme už velmi brzy. Pokud nechcete, aby vám cokoliv uteklo, odebírejte nás na Youtube a jestli máte raději audio, tak jsme i na PodbeanSpotify nebo iTunes. Ohodnotit nás můžete i na CSFD a budeme rádi, když nás podpoříte i na Patreonu. My za to můžeme slíbit, že se rozhodně nebudeme flákat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace