Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: akční Boss Level s Gibsonem a Grillem je prý nářezová pecka!


ikona
do_Od
akční filmBoss LevelFrank GrilloJoe CarnahanMel Gibsonprvní reakce
Akční událost letošního roku? 

Režisér Joe Carnahan se vždycky motal kolem zajímavých projektů, jen málokdy se ale dostal k tomu, aby je skutečně natočil, nebo aby byl aspoň použit jeho scénář. V posledních letech (no dobře, před devíti lety!) jsme od něj tak dostali menší překvápka typu Mezi vlky nebo předtím mnou oblíbený A-Team. Letos by se to však mohlo zlomit, do kin totiž vstoupí akční remix Na Hromnice o den více pod jménem Boss Level, ve kterém si zahráli Mel Gibson a Frank Grillo. No a podle prvních reakcí od pár kritiků, kteří už film viděli, se jedná o jedno velké a řádně brutální překvápko.

Peter Sciretta: #BossLevel je film s časovou smyčkou na cracku, děj se rychle dostane do bodu, kdy hrdina zcela ovládl cestování časem a doslova vládne nad svým světem. Film tak ztrácí částečně ono tajemno okolo celé smyčky, zato je to stylový, chaotický, a hlavně zábavný béčkový film v tom nejlepším smyslu slova, jaký vás napadne.

Germain Lussier: Z filmu Boss Level jsem měl pocit, jako by ho někdo natočil přesně pro mě. Je to Na Hromnice o den více s Frankem Grillem, který se stává čím dál lepším válečníkem, aby mohl zachránit svoji rodinu a svět. Našlapané, se skvělou akcí, parádními zvraty a obřím srdíčkem. Carnahan to tady všem natřel!

Erik Davis: Zrovna jsem vyšel z projekce Carnahanova #BossLevel a bylo to boží. Představte si Na Hromnice o den více a Sejmi eso – drsný akční film s časovou smyčkou, ve kterém Frank Grillo hraje týpka, co se musí probít svým dnem, zatímco mu všichni jdou po krku. Film pak není ani tak super kvůli hrátkám s časem samotným, ale především proto, že skládá poctu starým arkádovkám typu Double Dragon nebo Street Fighter. Jako někdo, kdo na tomhle vyrostl, byl pro mě tenhle film zatracená lahůdka.

Robert Kirkman: Měl jsem šanci zhlédnout nadcházející #bosslevel od Joe Carnahana s Frankem Grillem a byla to totální pecka. Nic se nevyrovná tomu, když na takhle skvělý film vyrazíte naprosto nepřipravení. Vřele doporučuju.

Kris Tapley: Viděl jsem Carnahanův BOSS LEVEL a ten film byl bude HIT! Výborně by zapadl na SXSW (filmový festival, pozn. redakce). Pevně strukturovaný remix Na Hromnice o den více a Na hraně zítřka s božím Frankem Grillem v centru.

Taky jste se najednou začali extrémně těšit do kina? Teď už jen zbývá, aby snímek dostal oficiálně datum premiéry, včetně té české.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace