Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Fightera a Terapie láskou sbírá hvězdy


ikona
do_Od
Christian BaleDavid O. RusselldramaherciMargot RobbieOscaři
David O. Russell nabírá hvězdy pro svůj příští film. 

David O. Russell patří k tomu typu filmařů, jejichž projekty nás budou zajímat, i když nemají jméno, odhalený námět, ani kompletní obsazení. Vše zmíněné pak ještě donedávna platilo o jeho příštím snímku, který chystá pro studio New Regency. Zatímco název i příběh jsou nadále tajeny (spekulovalo se o nečekaném partnerství mezi doktorem a právníkem), alespoň to obsazení už se začíná hezky rýsovat.

Režisér totiž naváže spolupráci s oscarovým Christianem Balem, jenž se nedávno zaslíbil, že už kašle na ty šílené fyzické transformace, takže bychom si ho mohli užít v nějakém normálním, nebo alespoň normálnějším módu. Vedle něj se pak objeví aktuálně nejvyhledávanější blondýnka v Hollywoodu Margot Robbie. Ta má za sebou čerstvě Birds of Prey a momentálně natáčí The Suicide Squad s Jamesem Gunnem, spolupráce s Russellem by jí tak mohla přeci jen nakopnout zase maličko jiným směrem. Posledním přídavkem je Michael B. Jordan.

Russell každopádně bude točit podle vlastního scénáře a projekt by mohl do kin zamířit klidně ještě letos. Bude se jednat o první film od jeho posledního snímku Joy z roku 2015.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace