Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sony chystá na příští rok dvě marvelovské comicsovky


ikona
Mr. Hlad
disneymarvelmorbiussonyspider-manspideytom hardytom hollandvenom
U Sony se dojí Spider-Mana 

Sony a Marvel budou ještě pár let a pár filmů dělat, že jsou kamarádi. Spider-Man se sice může objevit u Marvelu vedle Avengerů a pokecat si třeba s Thorem, ve svých vlastních sólovkách však pojede na vlastní triko a Sony se dál bude pokoušet předstírat, že filmy jsou součástí MCU. Ale jinak jede Sony samo na sebe a pokouší se vytvořit vlastní filmový vesmír. Letos v létě dorazí Morbius a na podzim dvojka Venoma a zatímco z návratu Toma Hardyho a jeho symbionta bude nejspíš hit, Jared Leto hrající si na upíra zatím nikoho moc netankuje. 

U Sony ovšem plánují dál. Už chvilku víme, že třetí sólovka Spider-Mana, která zatím nemá název, dorazí do kin 16. července 2021, studio teď však o oznámilo, že další comicsovka nás čeká 8. října 2021. Jaká? To zatím nikdo nechce říct. Pokračování Spideyho by byl samozřejmě nesmysl, na dalšího Venoma nebo Morbia by to bylo brzy, takže pravděpodobně dostaneme sólovku nějakého dalšího záporáka. U Sony se mluvilo o lovci Kravenovi, tajemné Madame Web nebo Cindy Moon alias spider-manovské Silk. A nereálná není ani dlouho chystaná Sinister Six. Záporáků už Sony představilo dost, takže by to nějak určitě poskládat šlo. Tak snad se brzy dozvíme víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace