Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sylvester Stallone a Michael Bay míří do budoucnosti


ikona
Spooner
little americamichael bayrambosylvester stallone
Akční ikona a král výbuchů spojí síly ve snímku z dosti neveselé budoucnosti. 

Slye máme samozřejmě jako akční legendu všichni rádi, v posledních letech si už však říkám, že by možná mohl pomýšlet o žánrovém důchodu. Když se jako Rocky Balboa vrátil v prvním i druhém Creedovi, udělalo to všem radost. Na jeho poslední návrat do kůže Ramba by ovšem mnoho lidí rádo zapomnělo, stejně jako na zbytečnou trilogii Plán útěku, v níž si Stallone v podstatě jen vydělával na nájem. I přesto ale většina z nás asi ve skrytu duše doufá, že slavný herec ještě i na stará kolena přijde s akční peckou. A nyní pro to našel dalšího kandidáta.

Stallone si zahraje ve snímku Little America, jež nás zavede do dystopické budoucnosti, v níž na tom Amerika není příliš dobře a proměnila se ve válečnou zónu. Sly si pak zahraje bývalého vojáka, jehož si najme asijský milionář, aby našel jeho ztracenou dceru. Stopa ho zavede až do temných zákoutí „malé Ameriky“, města v Hong Kongu, do něhož utekli právě Američané. Projekt si pak bere za inspiraci kultovní Útěk z New Yorku od Johna Carpentera a pod producentskou záštitu si ho bere samotný Michael Bay. I když za kameru nezasedne, nějaké výbuchy bychom snad dostat mohli. Režisérem snímku totiž bude nepříliš známý Rowan Athale. Snad si tedy Sly po pátém Rambovi napraví reputaci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace