Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Nebezpečnou rychlost


ikona
Mr. Hlad
aerodennis hopperencyklopedie akčního filmujan de bontkeanu reevesnebezpečná rychlostsandra bullockspeed
Nejrychlejší akční nářez nejen devadesátých let.  

Letošní rok jsme s Encyklopedií akčního filmu začali dost klasicky a naposledy jsme si pouštěli nestárnoucí pecku Cesta draka, ve které na konci v Koloseu Bruce Lee pořádně namlátí Chucku Norrisovi. V akci samozřejmě pokračujeme i v únoru, tentokrát ale malinko šlápneme na plyn. Pustíme si totiž Nebezpečnou rychlost. Keanu Reeves a Sandra Bullock se tu ocitnou v autobusu, do něhož Dennis Hopper schoval bombu a pokud ručička na tachometru klesne pod osmdesát kilometrů v hodině, budou mít cestující docela explozivní problém. 

Nebezpečnou rychlost natočil bývalý kameraman Jan de Bont, jenž pracoval třeba na Smrtonosné pasti, Základním instinktu nebo Honu na ponorku a vybičoval se tu k životnímu režisérskému výkonu. Za kariéru mu může být vděčná Sandra Bullock a i ten Keanu Reeves by to měl v Hollywoodu možná o dost složitější, kdyby do tohohle autobusu nenastoupil. Každopádně Nebezpečná rychlost bývá považována za jeden z nejlepších akčních thrillerů devadesátých let a že to platí i šestadvacet let po premiéře, si budete moci ověřit sami. 

Adrenalinem nabitou klasiku budeme promítat v pondělí 24. února ve 20:30 v kině Aero a těsně před filmem vás čeká i krátký úvod. Lístky kupujte tady. Rádi bychom vás pozvali i na kvíz na téma Zaklínač, který proběhne už v 18:30, ale vzhledem k tomu, že je už vyprodaný, tak můžete přijít jen fandit. Nebo zkusit, jestli vás nějaký tým nepřibere. V každém případě se na vás těšíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace