Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude finále Rychle a zběsile rozděleno na dva filmy?


ikona
Spooner
Charlize TheronJohn CenaJustin LinMichelle RodriguezRychle a zběsile 10Rychle a zběsile 9Vin Diesel
Vin Diesel a Universal hodlají autařskou ságu ždímat na maximum. Co všechno nám možná ještě nabídnou? 

Akční série Rychle a zběsile je v posledním týdnu zase plný internet. První trailer na devátý díl, v němž se za kameru opět vrátil Justin Lin, rozdělil nepřekvapivě diváky na dva tábory. Na ty, jež si tenhle čím dál více digitální výplach v kině s popcornem v ruce zase pořádně užijí. A samozřejmě na diváky, na něž je zastavování rotujících aut, zavěšování za stíhačku i objevování zapomenutých bratrů či mrtvých postav už prostě moc. Jisté ale každopádně je, že tentokrát půjde Dieselově partě kromě Charlize Theron po krku i John Cena a Universal vydělá opět neskutečný balík. Desátý díl, který zase natočí Justin Lin, má už samozřejmě nějakou dobu zelenou a má být velkým zakončením této přepálené ságy. Jenže pokud jste si naivně mysleli, že desátým snímkem boj proti zákonům fyziky skončí, možná pro vás máme špatnou zprávu.

Vin Diesel totiž v nejnovějším rozhovoru přiznal, že by mohl být finální díl Rychle a zběsile rozdělen po vzoru Avengers či Harry Pottera na dvě části. Slavný herec začal plánovat „desítku“ společně s Rychle a zběsile 9 a dvoudílný závěr by podle něj byl pro fanoušky tím pravým dárkem. A upřímně, v Universalu by vzhledem ke komerčnímu úspěchu série byli blázni, kdyby na Dieselovo přání nekývli. Ani po možná dvoudílném závěru si ovšem od rychlých autíček neodpočineme. Po úspěchu Hobbse a Shawa, kteří vydělali v kinech přes 750 mega, jsou totiž ve hře podle Diesela i další spin-offy. Universum je údajně natolik bohaté a plné talentu, že jsou další a další filmy z této značky prakticky nevyhnutelné. Jako první z dalších snímků by pak mohla dorazit ženská týmovka, o níž se mluví čím dál více. Ne, téhle série se prostě nezbavíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace