Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #544 o Star Wars a Kirku Douglasovi


ikona
Mr. Hlad
avengersfrozenharley quinnhenry cavilljason momoakirk douglasstar warsvíkendový výplachwitcher
Může být dvouminutový film ze světa Star Wars lepší než devátá epizoda? Proč byl Kirk Douglas opravdová legenda? A jak se točila nejlepší akční scéna Zaklínače?  

Pořádný výplach 

Seriály týdne
Fandům stačí málo. Během Super bowlu jsme viděli pár vteřin z marvelovských seriálů Loki, WandavVision a Falcon and The Winter Soldier. A i tak z nich někdo dokázal vydolovat pár docela zajímavých informací a teorií

Zvuk týdne
Pokud jste ještě neviděli Ford vs. Ferrari, měli byste to sakra rychle napravit a pokud možno v tom nejnabušenějším kině, jaké najdete. Nejen že se na tuhle pecku skvěle kouká, ale jak zjistíte v tomhle videu, stojí za to i pořádně poslouchat. 

Pravda týdne
Jason Momoa se specializuje na role cool drsňáků. Figuru na to má, charisma podle mnohých taky a i v civilu působí jako velký sympaťák. Jenže ono je to s ním malinko složitější. 

Pocta týdne
Kirk Douglas zemřel ve 103 letech. Logicky se tak v poslední době ve filmech moc neobjevoval, ale celkově byla jeho kariéra hodně bohatá a minimálně Spartaka zná snad skutečně každý. Těch velkých rolí ale bylo víc. Tak si je připomeňte

Disneyovka týdne
Disneyovské Ledové království II nebylo zdaleka tak fajn jako jednička, ale samozřejmě to byl hit, takže trojka nejspíš bude. Ale bylo by fajn, kdyby se u ní tvůrci trošku poučili, odpověděli na pár otázek, které diváky možná trápí. Třeba jak to je s mentálním stavem Kristoffa a sexuální orientací Elsy. 

Star Wars týdne
Star Wars: The Last Stand je oficiálně krátký film, ale podle mě je moc krátký na to, aby se o něm jako o filmu dalo mluvit. To ale neznamená, že vypadá špatně. Tahle „momentka“ ze Star Wars je vlastně možná zajímavější než celá devátá epizoda. A skvěle vypadá. 

Řežba týdne
Henry Cavill si natáčení první řady Zaklínače evidentně užil. A nejen proto, že to je fanda knížek i her, ale i kvůli tomu, že na place mohl krájet lidi hrozně stylovým způsobem. A teď vám o tom trošku povypráví

Harley Quinn týdne
Harley Quinn vyměnila Sebevražedný oddíl za Birds of Prey, což je do značné míry její film, a zkouší, jak moc ji diváci budou mít rádi, když dostane víc prostoru. Časem to zjistíme, ale pokud se na její novinku chystáte do kina, možná by nebylo od věci se s touhle hrdinkou trošku víc seznámit. 

Pokec týdne
Ve starších vydáních výplachu jste se mohli podívat ke stolu, kde o své práci mluvili herci nebo režiséři nejlepších filmů loňského roku. A teď přišel čas na scenáristy. Dorazili Taika Waititi, Destin Daniel Cretton nebo Kasi Lemmons. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli byste chtěli vidět pátou Smrtonosnou zbraň s Melem Gibsonem, Dannym Gloverem a Richardem Donnerem za kamerou. Většina z vás by se bez pětky obešla. Ale bylo to dost těsně. 

Dnes se vzhledem k premiéře Modeláře budeme ptát na jeho režiséra. Zajímalo by nás, který film Petra Zelenky máte nejraději. A mluvíme jen o těch, které režíroval, takže Samotáře vynechte. Názvy pište do předmětu, v textu se vykecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace