Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natočí režisér Spider-Mana druhého Doctora Strange?


ikona
Spooner
Benedict Cumberbatchdoctor strangedoctor strange in the multiverse of madnesslokimarvelSam Raimiscarlet witch
Režisér prvních tří Spider-Manů se možná vrátí k žánru, jehož filmovou popularitu pomohl nastartovat. 

Druhý Doctor Strange s podtitulem Multiverse of Madness má dorazit do kin v květnu 2021, práce na další marvelovce s Benedictem Cumberbatchem jsou proto už v plném proudu. Nějakou dobu víme, že se vedle hlavního hrdiny objeví i Scarlet Witch s tváří Elizabeth Olsen a podle náznaků Kevina Feigeho bychom se mohli dočkat i Lokiho. Koho se ovšem stoprocentně nedočkáme, je režisér Scott Derrickson. Tvůrce prvního dílu totiž před pár týdny od projektu odešel kvůli klasickým kreativním neshodám a podle zákulisních drbů nebyl úplně spokojen s tím, jakým směrem se práce na druhém dílu vyvíjejí. Jelikož natáčení druhého Strange by mělo začít už na jaře, musí u Marvelu náhradníka najít hodně rychle. A možná se jim to už podařilo.

 

K režii druhého Doctora Strange má totiž podle všeho zatraceně blízko samotný Sam Raimi. Ano, režisér legendární série Evil Dead a zejména Spider-Manů s Tobey Maguirem, kteří v podstatě s X-Meny stáli na počátku zvyšujícího se zájmu o komiksy. S žánrem má tedy Raimi své nezpochybnitelné zkušenosti a rozhodně bychom od něj další žánrovku viděli rádi. A vzhledem k tomu, že dvojka Doctora Strange má být podle Derricksonových slov i malinko hororová, mohl by se zde Raimi opravdu vyřádit. Nic samozřejmě není jisté a aktuálně podle všeho probíhají jednání. Tahle látka by ovšem mohla slavnému režisérovi hodně sednout. A jelikož od jeho posledního, a ne moc povedeného snímku, Mocného vládce Oz, uběhne letos už sedm let, docela bychom ho v kině znovu rádi viděli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace