Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Statham a Kevin Hart budou zachraňovat svět


ikona
Spooner
Jason StathamKevin HartPatrick HughesZabiják a bodyugard
Akční a komediální hvězda spojí síly v nadějné buddy movie pod dozorem nadějného režijního talentu. 

Jason Statham se v posledních stačil přetransformovat nejen v jednu z posledních akčních hvězd, ale díky žraločímu hitu MEG a sérii Rychle a zběsile, popřípadě spin-offu Hobbs a Shaw, ukázal, že má aktuálně hodně solidní star power. O Kevinu Hartovi si pak můžete myslet to nejhorší. Skutečnost, že je velkou komerční jistotou a jednou z největších komediálních hvězd současnosti, mu ale nemůže vzít nikdo. Navíc slavný komik správně pochopil, že mu neskutečně sedí buddy komedie, v nichž může hrát uřvaného losera po boku akčního borce, tedy v překladu vedle Rocka. Jenže změna je život, a tak Kevin Hart po dlouhé době vymění Dwaynea Johnsona právě za jeho britského kolegu.

Kevin Hart a Jason Statham spojí síly u akční komedie The Man from Toronto. V té si jeden z nich zahraje elitního zabijáka a druhý pro změnu totálního zoufalce. Jejich identity jsou ale omylem prohozeny a oni musí spojit své síly, aby dohromady zachránili svět. A asi vám nebude moc dlouho trvat uhádnout, kdo z nich se ujme jaké role. Základ na poctivou, i když nikterak originální, buddy movie bychom tedy měli. Jasný komerční úspěch by pak měl zajistit Patrick Hughes, režisér třetích Expendables a zejména povedené akční komedie Zabiják a bodyguard i chystaného druhého dílu. A právě během špičkování Reynoldse s Jacksonem naplno ukázal, že mu hláškování, akce ani parádní chemie mezi postavami nedělají nejmenší problém. Z tohoto comba by tedy nemusel vypadnout jen jasný hit, ale hlavně solidní zábavná žánrovka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace