Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Sbal prachy a vypadni


ikona
Mr. Hlad
gentelmaniguy ritchiejason flemyngjason stathamlock, stock and two smoking barrelsmz live speciálpodfu(c)ksbal prachy a vypadnivinnie jones
Vydejte se do zapadlých londýnských uliček s Guyem Ritchiem. Možná tu dostanete nakládačku, ale rozhodně si to užijete.  

Guy Ritchie před pár dny poslal do kin svoje Gentlemany, gangsterku z Londýna, ve které se hraje o respekt, moc a 400 milionů dolarů. Což je až na tu částku dost podobné tomu, o co se hrálo v jeho debutu Sbal prachy a vypadni. Kultovní gangsterka nastartovala kariéru nejen režisérovi, ale třeba i Jasonu Stathamovi, Vinniemu Jonesovi nebo Jasonu Flemyngovi a britská kritika o ní tehdy mluvila div ne jako o zázraku. 

Ritchieho agresivní styl tu byl už tehdy jasně viditelný. Příběh o partě kámošů, kteří se kvůli jednomu dluhu zapletou s nebezpečnými gangstery, sice zůstává neprávem trošku ve stínu slavnějšího Podfu(c)ku, ale právě tady se poprvé psala pravidla, podle kterých britští režiséři, kteří mají ambice jít v Ritchieho stopách, hrají dodnes. Takže pokud tuhle pecku neznáte, pokusíme se vás na ni v našem videu nalákat. A jestli ano, tak se v něm snad dozvíte pár věcí, které jste nevěděli. 

Budeme rádi, když nás začnete odebírat na youtube a pokud by vám víc vyhovovalo audio, jsme na PodbeanSpotify nebo iTunes. Ohodnotit nás pak můžete na CSFD a pokud se vám naše videa líbí, můžete nás podpořit na Patreonu. Slibujeme, že v práci nepolevíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace