Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Transformers jsou na cestě! Paramount chystá hned dva filmy


ikona
do_Od
beast warsmichael bayparamount picturesrebootrobotitransformers
Studio Paramount najalo dva scenáristy k sepsání nových Transformers filmů. 

Jestli nějaká blockbusterová série odmítá upadnout v zapomnění, jsou to definitivně plechoví Transformers od studia Paramount Pictures. Po vynikajícím prvním filmu to šlo s kvalitou už jen dolů a zpětně je až s podivem, že jsme se opravdu dočkali pěti filmů plus jednoho spin-offu. Můžou za to pochopitelně solidní tržby, které začaly klesat teprve s poslední trojicí filmů, přičemž Bumblebee dal v zámoří už jen půlku toho, co kdysi jednička. Není tedy divu, že si v Paramountu dlouhé měsíce lámali hlavu s tím, jak dál. Co vymysleli?

Vlastně nic moc převratného. Prostě najali dva scenáristy, Jobyho Harolda (Král Artuš, John Wick 2) a Jamese Vanderbilta (Zodiac, Den nezávislosti: Nový útok), aby každý napsal jeden film. Jeden z nich tak chystá něco jako reboot podle animované série Beast Wars, zatímco ten druhý podle všeho pracuje na pokračování Bumblebeeho, protože i přes nízké tržby byl film přijat velice pozitivně a studio by se na téhle vlně rádo ještě zkusilo svézt.

Oba filmy tak budou vznikat současně, ani jeden zatím však nemá režiséra a oficiálně vlastně ani není jisté, že se oba natočí. Paramount nicméně musel začít jednat, hračkářský gigant Hasbro totiž touží po vlastním filmovém univerzu, kde by jednoho dne mohlo dojít i na crossover se značkami jako G. I. Joe nebo Micronauts. Jo, čtete dobře. Bůh nám pomáhej.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace