Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #543 o Snowpiercerovi a Zeldě


ikona
Mr. Hlad
kobe bryantlethal weaponmaisie williamsmartin scorsesesnowpiercersuper bowlvíkendový výplachzelda
Jak by mohl vypadat film podle hry The Legend of Zelda? Jaký je rozdíl mezi filmem a comicsem Snowpiercer? A má rád Martin Scorsese colu?  

Velkolepý výplach

Sedmdesátky týdne
Hudební životopis Eltona Johna Rocketman zaujal především díky skvělým hereckým výkonům, slavným songům a nápadité režii. Ale při chválení se trošku zapomíná na lidi, díky kterým v Rocketmanovi doslova ožil Londýn sedmdesátých let. A docela se na to nadřeli

Kobe týdne
Předčasné a tragické úmrtí basketbalové legendy Kobeho Bryanta šokovalo svět. A zasáhlo nejen fanoušky sportu, ale i filmu, protože Bryant získal v roce 2018 Oscara za krátký animák Dear Basketball. A videopoctu si určitě zaslouží. 

Žranice týdne
Florence Pugh měla hodně dobrý rok. Objevila se v Malých ženách, Slunovratu nebo Souboji s rodinou, bude bojovat o Oscara a letos ji čeká marvelovka Black Widow. A u Vogue se rozhodli to s ní oslavit tak, že před ni naložili hromadu typicky anglických jídel. A nechali ji, aby si to užila. 

Srovnání týdne
Sci-fi Snowpiercer alias Ledová archa patří k těm filmům, které trochu zapadly a zasloužily by si víc pozornosti. Možná mu v tomhle směru pomůže seriálová veze s Jennifer Connelly, ale to ukáže až čas. Každopádně možná nevíte, že jde vlastně taky o adaptaci comicsu. A tohle srovnání ukazuje, jak moc věrnou

Chipsy týdne
Patřím mezi asi šest lidí na světě, které úplně nezasáhli Rick a Morty. Tenhle uslintaný vynálezce a jeho vnuk mě vcelku bavili v první sezóně, ale ne dost na to, abych se podíval i na druhou. Každopádně fandů mají asi dost, jinak by na Super Bowlu nepropagovali chipsy Pringles. 

Zelda týdne
Herní fenomén The Legend of Zelda zatím svůj film nemá. Kdy a jestli vůbec se ho dočká, to fatk nevíme, ale kdyby se někdo rozhodl pojmout ho jako animák od studia Ghibli, vůbec by nám to nevadilo. 

Animák týdne
Bratří Morgan a Mason McGrewovi mají rádi Toy Story 3, to jim asi nikdo za zlé mít nemůže. Mají ale rádi i stop motion animaci. A ta je taky fajn, takže se rozhodli obě svoje oblíbené věci spojit. A překopali celé Toy Story 3D ve stylu stop motion animáků. A je to dobré!

Auto týdne
Maisie Williams se rozloučila s Hrou o trůny a doufá, že někdy bude mít v kině New Mutants. A mezi tím asi loví nové role. Zatím nevíme o ničem zásadním, kde by se měla objevit, takže fandové asi nepohrdnou reklamou na Audi, ve které musí zachránit svět před hrozbou fosilních paliv. A zpívá u toho Let It Go samozřejmě. 

Reklama týdne
Martin Scorsese si občas odskočí i před kameru a pár let zpátky natočil třeba jednu parádní na mobily. Teď přišel čas na Colu. A aby u toho nebyl Martin sám, pomůže mu Jonah Hill. 

Duel týdne
V poslední Výplachu jsme chtěli vědět, kdo by podle vás měl režírovat dvojku Doctora Strange, když od něj odešel Scott Derrickson. A padala zajímavá jména jako James Wan (Saw, Insidous), Mike Flanagan (Doktor spánek), Jaume Balaguéro (REC) nebo Alexandre Aja (Hory mají oči). Těch fajn kandidátů fakt není málo. 

Tentokrát se podíváme na nejslavnější policejní dvojici vůbec. Začíná se mluvit o možné Smrtonosné zbrani 5. Chtěli byste, aby se Martin Riggs a Roger Murtaugh ještě jednou vrátili do akce? Nebo je už pozdě? Piště ANO nebo NE pro návrat Gibsona s Gloverem v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace