Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se páté Smrtonosné zbraně?


ikona
do_Od
danny gloverlethal weaponmel gibsonrichard donnersmrtonosná zbraň
Stále na to ještě nejsou tak staří. 

Pokaždé, když v Hollywoodu někdo oznámí návrat k nějaké osmdesátkové klasice, je to dobrý důvod k tomu se bát. Především toho, co bude příště. Protože každý z nás má nějakou svoji jednu sérii, na kterou nedá dopustit, a jejíž nová verze má potenciál vaši filmovou lásku nadobro pošpinit. Na druhou stranu nedávní Mizerové myslím dobře ukázali, že i bez té prvoplánové sázky na nostalgii to může občas klapnout.

Každopádně ať už chcete, nebo ne, tvůrci Smrtonosné zbraně jsou teď odhodlaní poslat do kin pátý film. Zprávu potvrdil producent Dan Lin, který řekl, že na filmu v současnosti pracuje s režisérem Richardem Donnerem, a že se počítá i s původním obsazením, takže žádní mladíčci, ale regulérní návrat dvojky Gibson/Glover. Film zatím nemá scénář a je důležité zmínit, že ani není oficiálně schválený studiem Warner Bros. Minimálně už ale víme, že tu je chuť, a vzhledem k Mizerům nejspíš i vhodná doba.

Donner se k možné pětce vyjádřil už v roce 2018, kdy se svěřil, že film se jmenuje Lethal Finale, a má být velmi temný a emocionální. Za sebe opatrně říkám, že bych si tu pětku rád dal, samozřejmě za předpokladu, že bude mít kvalitní scénář a zdraví Donnerovi dovolí film natočit. Přece jen už se bavíme o 89letém pánovi, který se bohužel navíc nejmenuje Clint Eastwood.

- - -

Vytáhni v hospodě: Posledním filmem legendárního režiséra Supermana nebo třeba Mavericka je akční thriller 16 bloků s Brucem Willisem. Kromě toho, že se jedná o velice solidní krimi, by taky v klidu mohl fungovat i jakýsi depresivní mezidíl série Smrtonosná past. Koneckonců, hlavní záporák se opět jmenuje Gruber.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace