Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Jak se povedla comicsová týmovka Harley Quinn Birds of Prey?


ikona
do_Od
birds of preydcewan mcgregorharley quinnmargot robbie
Jak dopadla emancipace Harley Quinn ve snímku Birds of Prey? 

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) už příští týden zamíří do kin, po nevýrazné trailerové kampani a s de facto neznámou režisérkou Cathy Yan u kormidla ale jen málokdo čeká vyloženou pecku. První kritici se teď na londýnské premiéře měli možnost na vlastní oči přesvědčit, jak se Harleyina emancipace vlastně povedla, a tady máte jejich názory.

Hoai-Tran Bui: #BirdsofPrey jsou super. Stylový, drzý a vtipný úlet, který funguje nejlépe v okamžicích, kdy se herci můžou kompletně utrhnout ze řetězu. Zejména šílená Margot Robbie. Prostřední část se trochu táhne, převážně je to ale velká zábava.

Erik Davis: #BirdsOfPrey má výbornou akci, humor a některé z nejpamátnějších postav, jaké jsme zatím v DC filmech viděli. Největším tahákem je ale Margot Robbie. Jako Harley je dokonalá, navíc potvrzuje, že ty nejcennější vztahy můžou někdy být ty, co máme s dobrým jídlem.

Katie Walsh: #BirdsofPrey je brutální pouťová jízda, barevná, chaotická a zábavná. Ewan McGregor si zaslouží nominaci na nejlepšího herce ve vedlejší roli.

Scott Mendelson: #BirdsofPrey je báječně odpojené od jakéhokoli širšího kontextu, a vůbec se tím netrápí. Je to šílená zábavná krimi komedie a může sloužit i jako party film. Všichni se extrémně baví a Mary Elizabeth Winstead hraje Huntress jako nějakou vedlejší postavu z Klíšťáka. Je výborná.

Alisha Grauso: #BirdsofPrey jsou jako kdyby John Wick proběhl cvokhaus filtrem plným třpytek a vulgárních hlášek. Je to všechno, co byste si mohli od snímku s Harley Quinn a jejím holčičím gangem přát. Totálně ten film žeru.

Millicent Thomas: #BIRDSOFPREY Cathy Yan jsou až nezákonně zábavná oslava sesterství, s pár nejlepšími akčními scénami, jaké jsem za poslední dobu viděla. Usmívala jsem se celou dobu od ucha k uchu.

Věříte, nevěříte, a těšíte se?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace