Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Anakonda se vrátí, půjde ve stopách MEGažraloka


ikona
Mr. Hlad
anacondajennifer lopezjon voightluis llosameg
Devadesátkové hororové béčko se dočká nové verze. A pořádně velkolepé.  

Filmová Anakonda je béčko jako řemen. Vznikla v roce 1997, natočil ji peruánec Luis Llosa, který má na svědomí i Specialistu se Sylvesterem Stallonem a Sharon Stone, velké role tu měli do té doby spíš hvězdy hudební branže Jennifer Lopez a Ice Cube. Jon Voight si tam užil jednu z nejodpornějších smrtí vůbec, celé to vydělalo solidní peníze, dočkalo se to tří pokračování a crossoveru s krokodýlem z hororové série Jezero a na IMDB to má aktuálně 4.8 bodů. Žádný zázrak. Ale ta značka je dost známá na to, aby se ji u Sony pokusili vzkřísit. A v docela velkém stylu. 

Novou verzi by měl napsat Evan Daugherty, který má na kontě Tomb Raidera, Želvy Ninja nebo fantasy Sněhurka a lovec. Režiséra studio zatím nevybralo, ale už má jasno v tom, co po něm bude chtít. Velký film. Nová Anakonda si podle všeho nevystačí s rabováním původního příběhu, v němž se parta filmařů spolu s šíleným lovcem střetne uprostřed Amazonky s gigantickým hadem. Sony by prý rádo zopakovalo úspěch žraločího hitu MEG: Monstrum z hlubin. Znamená to, že se dočkáme padesátimetrové anakondy, která bude své oběti požírat ve velkém? Těžko říct. Jisté ale je, že lidi se Stathamovi a jeho obřímu pravěkému žralokovi zprvu taky smáli a nakonec tržby překročily půl miliardy. A to je dost lákavé číslo na to, aby se někdo pokusil zopakovat ho s dalším velkým monstrem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace