Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Captain Marvel našla scenáristku, přišla o režiséry


ikona
do_Od
avengersbrie larsoncaptain marvelmarvelpokračování
První dívčí marvelovka se oficiálně dočká pokračování. 

Jestli jsem na nějakou marvelovku do pár dní od vidění s čistým svědomím zapomněl, byla to Captain Marvel s jinak sympatickou Brie Larson v hlavní roli. Jenže zbytek světa to viděl jinak a snímek si došel pro úctyhodných 1,1 miliardy dolarů, v Marvelu by tak museli být blázni, aby okamžitě nezačali pracovat na pokračování. Přestože si tedy dali na čas, práce na dvojce teď byly oficiálně zahájeny.

 

Studio si k nim najalo mladou scenáristku Megan McDonnell, která dělá na připravovaném seriálu WandaVision na Disney+. Kdo se naopak nevrátí jsou režiséři Anna Boden a Ryan Fleck, kteří napsali a natočili první film, o pokračování už ale nestáli. Ne snad, že by s Marvelem nebyli za dobře, jednají totiž o spolupráci na jednom z chystaných televizních projektů, v budoucnu o nich tak nejspíš ještě uslyšíme. Dvojka teď každopádně hledá nového režiséra, respektive režisérku, která by snímek dotáhla do cílové rovinky.

Co se děje týče, měli bychom se přesunout z devadesátých let do současnosti, žádné další informace ale pochopitelně nejsou. Asi bychom se ale nedivili, kdyby se ve filmu kromě Brie Larson objevil znovu taky Samuel L. Jackson, ještě spolu s některým z dalších Avengerů. Nějaké nápady? S premiérou se každopádně počítá na rok 2022.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace