Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Johna Wicka a dvojky Deadpoola chystá remake akčního Kung Fu


ikona
do_Od
akční filmdavid leitchdeadpooljohn wickkung fu
David Leitch zamíří do světa kung fu. 

Když dvojice tehdejších kaskaderů Chad Stahelski a David Leitch poslala v rice 2014 do kin prvního Johna Wicka, málokdo tušil, že budou tihle pánové za pár let pečovat o polovinu současné akční produkce. Jasně, klidně to můžete číst tak, že už se zkrátka kromě Wicků, Rychle a zběsile nebo komiksů nic moc jiného v tomhle žánru neděje (čest výjimkám), a jistě by to vydalo na zajímavou diskusi. Zároveň to však lze brát jako potvrzení, že se těmto šikulům podařilo vytvořit něco tak nápaditého, že jim teď právem Hollywood zobe z ruky. Každopádně zatímco první jmenovaný pokračuje v péči o kariéru Keanu Reevese a do toho chystá remake Highlandera, David Leitch se po dvojce Deadpoola a spin-offu Hobbse a Shawa rozhodl sáhnout po jedné akční klasice.

Připravuje totiž čerstvě remake seriálu Kung Fu ze sedmdesátých let. V tom si hlavní roli kdysi zahrál legendární David Carradine a seriál se dočkal nejen tří řad, ale taky tří televizních filmů. Práva na projekt získalo studio Universal a dá se očekávat, že nový film obdrží docela jinou péči, než tomu bylo v předchozích případech. V minulosti se kolem projektu motali třeba zesnulý Bill Paxton nebo dokonce muzikálový Baz Luhrmann, ani jeden z tvůrců ovšem svoji vizi nedokázal dovést do cílové rovinky. S návratem Matrixu nebo chystanou komiksárnou Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings se ale zdá, že je kung fu znovu v kurzu, s tímhle jménem za kamerou tak projekt zní náhle víc než slibně.

- - -

Vytáhni v hospodě: Leitch a Universal nejsou jediní, kdo v současnosti pracují na remaku slavného seriálu. Před pár lety se o práva na televizní seriál přihlásila taky stanice CW a producent Greg Berlanti, který měl v plánu do hlavní role obsadit ženu s asijskými kořeny. Od té doby se však nic zásadního nestalo, takže kdo ví, jestli se náhodou filmu nedočkáme přece jen dřív.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace