Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

EAF: Nej akční filmy roku 2020


ikona
imf
2020bad boysbloodshotboss leveldhakaeafencyklopedie akčního filmufast and furiousfree guyip mankings manno time to dieold guardtomorrow wartop gunwithout remorse
Do nové sezóny hledíme s optimismem 

Do Encyklopedie akčního filmu jsme trochu unáhleně napsali, že čistokrevná akce nám tak trochu churaví. Ale jako by se nám producenti chtěli vysmát, při sestavování žebříčku nejočekávanějších akčních bijáků roku 2020 jsme měli často důvod jásat. A to tam nemáme ani některé indie věci jako Guns Akimbo, které uhnuly našemu neúprosnému sítu.

EAF alias Encyklopedie Akčního Filmu se tímto definitivně stěhuje na YouTube kanál MovieZoneCZ. Je to jeden z příslibů nejen našim patronům, ale vlastně všem fanouškům. A čísla sledovanosti posledního MZ Live naznačují, že i při nižším počtu odběratelů si nás umíte najít. Díky za to! A samozřejmě nás můžete pořád poslouchat i na SpotifyPodbean nebo itunes

Co se týče EAF, máme ještě hodně, hodně nápadů. Možná ne hned na druhou knížku, ale jestli budete naše pásmo v rámci MovieZone sledovat, určitě bude váš život o dost akčnější než dřív. Navíc nás můžete ohodnotit i na ČSFd, dojít si jednou měsíčně do Aera na nějakou tu akční vypalovačku (za plus mínus měsíc promítáme Nebezpečnou rychlost), zkrátka možností je víc než dost. Pokud vás ale zajímá, na co zajít do běžné kinodistribuce, neváhejte už ani minutu a pusťte si náš výhled. Nebo si možná ještě předtím přečtěte recenzi na třetí Mizery, protože relaci jsme točili ještě před novinářskou projekcí a byli jsme… řekněme trochu opatrní. 

Právě komerční i kritický úspěch Mizerů navždy ale plní naše srdce radostí. S takovým startem je totiž jisté, že ta kulatá dvacetdvacítka bude stát za to. Na co se nejvíc těšíte vy?

Pokud se vám naše články i videa líbí, podpořte nás na Patreonu! 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace