Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Návrat Ethana Hunta a nový horor Jamese Wana


ikona
Mr. Hlad
ana de armasben affleckchristmas chronicleschristopher mcquarrieethan hutnjames wanjessica chastainkurt russellmalignantmel gibsonmission impossiblena obzorutom cruise
Kdy dorazí další Mission: Impossible? Jaký horor chystá James Wan? Kdo zachrání vánoce? A s kým spí a koho vraždí Ben Affleck?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Uncorked bude mladý specialista na víno řešit, jestli se dál věnovat své profesi, nebo se vrátit domů k rodinnému byznysu. V Deep Water bude Ben Affleck podezřelý z toho, že vraždí milence své manželky. 

Tom Cruise a jeho parta se vrátí v Mission: Impossible 7 do akce a i když tvůrci příběh tají, vypadá to, že jim půjde po krku Nicholas Hoult. V The Eyes of Tammy Faye si Jessica Chastain zahraje slavnou televizní kazatelku s ošklivým tajemstvím. 

Kurt Russell bude v netlflixovském The Christmas Chronicles 2 zachraňovat vánoce a za kamerou bude stát tvůrce potterovek a Sám doma. V Annette vám Adam Driver předvede, jak dobře mu jde zpěv. 

James Wan to zkouší s hororovou novinkou Malignant, kde umírající hrdina zjistí, že vlastně vůbec neumírá. Ale možná by byl radši, kdyby jo. Ve Force of Nature se skupina zločinců pokusí provést odvážnou loupež během hurikánu. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace