Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #541 o Mizerech a Zaklínačovi


ikona
Mr. Hlad
1917adam sandlerbad boyshenry cavillmartin lawrencenetflixstar warsvíkendový výplachwill smithwitcher
Jak moc se mají rádi Will Smith a Martin Lawrence? Obstál by Zaklínač na televizním trhu devadesátých let? A jak se točilo válečné drama 1917? 

Řádně vypláchnutý výplach

Zranění týdne
Řešit u akčních filmů zranění je pitomost. Všichni víme, že pád ze třetího patra na auto se dá přežít jen těžko a ty šílené kopance do hlavy od Scotta Adkinse by člověk asi neustál s takovou grácií. Ale o tom ty filmy jsou. Na druhou stranu není od věci poslechnout si, co na filmová zranění říká opravdový doktor

Oscaři týdne
Nominace na Oscary známe, takže logicky musí následovat stěžování. Stěžování na to, že akademie upřednostnila tenhle film před tamtím, přehlédla tohohle herce a tenhle člověk tam nemá co dělat a místo něj tam měl být tenhleten. Však to znáte. 

Vesmírné lodě týdne
Hvězdné války, to není jen Millenium Falcon, X-Wing nebo Tie Fighter. Tahle sága je doslova narvaná bojovými vesmírnými loděmi hlavouni z Lucasfilm jsou připraveni povyprávět vám něco o tom, jak vznikly a proč vypadají tak cool. 

Kariéra týdne
Will Smith momentálně září ve trojce Mizerů. Už se asi nikdy nevyhrabe ke statutu největší filmové hvězdy na světě, ale očividně má pořád co nabídnout. Nezapomínejme však na to, že začínal jako rapper. On na to tedy v show Jimmyho Fallona rozhodně nezapomněl a rozhodl se prorapovat se tu celou svou hereckou kariérou

Upoutávka týdne
Zaklínače už jsme asi všichni dokoukali, ale Netflixu se povedlo udělat z téhle fantasy solidní fenomén, takže videa, která budou ze Zaklínače vycházet, ještě asi budeme chvilku vídat. Teď tu máme jedno, které se tváří jako trailer z VHSky z devadesátých let. 

Návod týdne
Trailer má jeden jediný úkol – dostat lidi do kina. Jenže ona to není taková sranda udělat dobrý trailer. Jessica Fox, která se specializuje na filmový marketing, vám teď vysvětlí, co je potřeba k tomu, aby trailer fungoval tak, jak by měl. 

Záběr týdne
Válečné drama Sama Mendese 1917 láká mimo jiné na to, že vypadá, jako kdyby bylo natočené na jeden jediný záběr. Což samozřejmě není. Jak to ale Mendes udělal, aby to tak alespoň působilo, zjistíte tady

Terapie týdne
Will Smith a Martin Lawrence ukázali ve třetích Mizerech, že mezi sebou mají parádní hereckou chemii. A potvrzují to i v tomhle videu, které ukazuje, jak to s tím jejich kamarádství vlastně je. 

Kraťas týdne
Josh Safde a jeho brácha Benny natočili neskutečně chválené drama s Adamem Sandlerem Unctu Gems. A všichni tři si na place evidentně sedli, protože teď do světa vypustili další společný projekt. Goldman v Silverman má sice jen pár minut, ale kouknout byste se na něj určitě měli. 

Duel týdne
V minulém Výplachu jsme hledali nejlepší muzikál. Samozřejmě se nedá vybrat jeden, ale vkus máte dobrý, protože jste často psali Zpívání v dešti, Moulin Rouge, objevil se i celovečerní South Park, La La Land nebo i domácí Starci na chmelu. Víc najdete tady. 

Dnes se podíváme na Bonda. U blížícího se Není čas zemřít dostala na starost bondovský song Billie Eilish. Nás by zajímalo, jaká bondovská písnička je podle vás nejlepší. Názvy do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (57)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace