Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natočí tvůrce třetího Thora další Hvězdné války?


ikona
Mr. Hlad
disneyjojo rabbitkevin feigemarvelstar warstaika waititithor
Nechá se svérázný filmař ukecat k výletu mezi rytíře Jedi?  

U Disneyho se sice teď oficiálně radují z toho, že deváté Star Wars mají na kontě miliardu, ale docela se na ni načekali. Nová trilogie zkrátka nekončí ve zrovna dobré formě a všichni jsou nejspíš rádi, že se za ní dá udělat tlustá čára a bude se vymýšlet, co dál. A hledat způsob, jak udělat ze Star Wars zase událost globálního významu. Jak? To ukáže budoucnost. Pořád je ve hře trilogie Riana Johnsona, ovšem vzhledem k tomu, že spousta fandů si myslí, že jeho osmička je to nejhorší, co se Hvězdným válkám stalo od Jar Jara Binkse, existuje pořád šance, že to Disney stopne. A pak je tu Kevin Feige. 

Marvelovský bůh chystá vlastní Star Wars. Mělo by jít o jeden jediný a samostatný film Feige by ho měl produkovat. A teď se objevily drby, že by se z Marvelu k Jediům mohl podívat i Taika Waititi. Režisér Thor: Ragnarok a Králíčka Jojo by mohl dostat vlastní projekt, ale podle jiných zdrojů by měl režírovat ten, který kutí Feige. Nic samozřejmě není oficiální a i kdyby se povedlo Waititiho zlákat, bude chvilku trvat, než se začne něco dít. Novozélandský režisér letos pošle do kin svou fotbalovou komedii Next Goal Wins a pak se vrhne na Thor: Love and Thunder. Waititi je velký hračička, což by mohlo narazit na studiový systém a s trochou smůly by mohl skončit jako Lord s Millerem, kteří byli odejiti od Solo: Star Wars Story, na druhou stranu Waititi režíroval jednu epizodu Mandaloriana, takže Disney nejspíš tuší, do čeho by s ním šel. Tak uvidíme. Zní to zajímavě. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (102)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace