Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Na hraně zítřka se hýbe kupředu


ikona
do_Od
akcedoug limanemily bluntna hraně zítřkapokračovánísci-fitom cruise
Tom Cruise zpátky v časovém paradoxu. 

Akční sci-fi Na hraně zítřka s Tomem Cruisem z roku 2014 patří mezi ty filmy, které si většina z nás moc užila, koncept času ala Na hromnice o den více ještě nebyl zase tolik využívaný (letos se přitom objeví už i v české pohádce) a režisér Doug Liman odvedl natolik dobrou práci, že se dvojce prakticky nikdo nebránil. Tedy až na samotné studio Warner Bros., které na filmu zase tolik netrhlo. 370 milionů dolarů celosvětově při 178milionovém rozpočtu není žádné terno, jak se tak ale zdá, dvojka přece jen bude.

Liman a spol. pokračování filmu s pracovním názvem Live Die Repeat 2 vyvíjeli prakticky hned po premiéře jedničky, byly to však spíš nápady a ideje, které se nikam nehýbaly. To se ale teď mění, Liman totiž sdílel fotku se scenáristou Mattem Robinsonem a producentkou Alison Winter, kterak mají připravené storyboardy na celý nový děj.

Jinými slovy vše se zdá být připraveno, vrátit by se měli jak Cruise, tak Emily Blunt, a nyní už se čeká jen na to, až pověstně malý muž, co tak rád ve filmech běhá, dotočí nejnovější dvě Mise, aby se mohl pustit do tohoto. Že by se stíhala premiéra příští rok? Spíš ne, takže počítejte až s rokem 2022. Nicméně, už s tím alespoň můžete začít počítat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace