Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo nazpívá píseň k nové bondovce?


ikona
Spooner
billie eilishbondcary fukunagadaniel craignení čas zemřítno time to die
Kdo se letos zařadí po boku Adele, Madonny či Paula McCartneyho? 

Premiéra pětadvacáté bondovky a zároveň posledního filmu s Danielem Craigem Není čas zemřít se pomalu ale jistě blíží. Všichni filmoví fandové samozřejmě vědí, že se režie tentokrát ujal Cary Fukunaga a vedle starých známých v čele s Ralphem Fiennesem, Christophem Waltzem či Jeffrey Wrightem dorazí i Ana de Armas a hlavně záporák s tváří Rami Maleka z Bohemian Rhapsody. Čím blíž se však blíží premiéra, tím víc se pozornost diváků otáčí k dalším klasickým Bondovým trademarkům. 

Jednou z hlavních záhad pak samozřejmě bylo, kdo se tentokrát ujme nazpívání ústředního songu. Asi vám nemusím sáhodlouze popisovat, že ujmout se hlavní písně k bondovce je vlastně tak trochu pocta, ale zároveň i dost těžký úkol, jimž můžete naštvat docela dost lidí. V posledních týdnech se spekulovalo, že by se nové písně mohla ujmout např. Beyoncé, nakonec jsme se ovšem dočkali mnohem překvapivějšího jména. A už teď je víceméně jasné, že se o nové bondovské písni bude hodně mluvit.

Úvodní písničku ke snímku Není čas zemřít totiž zazpívá  Billie Eilish, asi největší hudební fenomén posledních let a idol všech teenagerů nominovaný na několik cen Grammy. A to je hodně netradiční a dosti odvážná volba. Billie totiž nepatří mezi interprety, které byste si u agenta 007 dokázali představit. Úmysl producentů je asi docela jasný. Chtějí se zkrátka svézt na obří vlně zájmu, jež okolo zpěvačky hitu Bad Guy aktuálně panuje, a zároveň přitáhnout na agenta s povolením zabíjet i mladší publikum. A jako bonus k tomu i malinko rozbouřit internetové diskuze, což se vlastně daří už teď. I mě pak dost zajímá, nakolik bude mladý fenomén lámat bondovský song do svého hudebního stylu. Na druhou stranu, po minulé písni od Sama Smithe ze Spectre už mé uši asi snesou vše. Billie Eilish se tak stává bezkonkurenčně nejmladší interpretkou, která kdy mohla nahrát bondovskou píseň. Zda to bude pro diváky v kině výhra či utrpení se dozvíme 8. dubna.

Vytáhni v hospodě: Billie Eilish není jediným novým hudebním jménem u Bonda. Soundtrack k filmu si totiž necelé tři měsíce před premiérou bere na starost Hans Zimmer, jenž nahrazuje původně ohlášeného Dana Romera.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace