Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našlo sedmé Mission: Impossible záporáka?


ikona
Spooner
christopher mcquarriehayley atwellmission: impossiblemission: impossible 7nicholas houltrebecca fergusontom cruise
Kdo bude muset stíhat Toma Cruise na place tentokrát? 

Mission: Impossible patří mezi nejlepší filmové série současnosti a pátý i šestý díl se v akčním žánru počítají mezi absolutní špičku. A jelikož tahle značka pořád strašně vydělává, už máme ohlášeny rovnou dva další díly a vítězný tým se ani tentokrát nemění. Sedmička tak dorazí v červenci 2021, osmička nás pak bude čekat v srpnu následujícího roku. Scénáře i režie se opět ujme Christopher McQuarrie a vedle Toma Cruise, jenž už si teďka jistě vymýšlí nějaké ty kaskadérské šílenosti, se zase objeví Rebecca Ferguson, a tak nějak automaticky se už počítá i s účastí Simona Pegga a Ving Rhamese. Mezi nováčky se pak objeví Hayley Atwell či Pom Klementieff ze Strážců galaxie. A právě mezi novým obsazením nyní přibyla další zajímavá jména.

Tím hlavním je účast Nicholase Houlta, jenž už v Šíleném Maxovi ukázal, že mu zběsilé a akční snímky nejsou úplně cizí. A mezi touto skvadrou se jistě neztratí. Stejně jako v případě zmiňovaných hereček, ani u Houlta není prozatím jasné, koho si zahraje. Samozřejmě se však nejvíce spekuluje o tom, že se ujme role záporáka. Tomu by ostatně nasvědčoval i status Christophera McQuarriea na Instagramu, kde se při oznámení nové herecké posily ptá „zda je připraven rozpoutat peklo.“ Zaplňovat známými tvářemi i druhou stranu barikády pak samozřejmě dává dokonalý smysl.

Druhým nově přichází je pak méně známý, ale rozhodně už zatraceně prověřený, Shea Whigham. To je jeden z těch herců, jehož tvář jste už určitě někde viděli, jen k ní neumíte přiřadit jméno. Pamatovat si ho ovšem jistě budete coby detektiva z Jokera či seriálové gangsterky Boardwalk Empire. Ani u něj pak není zatím jasné, jaké role se nakonec ujme. McQuarrie zkrátka zase jednou drží vše hezky pod pokličkou a ven vypouští jen drobky v podobě lákavých jmen. A nám to zatím naprosto stačí.

Vytáhni v hospodě: Během sedmiměsíčního natáčení filmu Šílený Max: Zběsilá cesta se Nicholas Hoult naučil plést. Učila ho to jedna z tamních vizážistek. Třeba Tom Cruise podobnou dovednost při natáčení ocení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace