Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #540 o Jokerovi a akčních scénách


ikona
Mr. Hlad
avengersguardians of the galaxyhulkirishmanjokermartin scorsesenebulastar warsvíkendový výplach
Proč nemají v Bronxu rádi Jokera? Jaké otázky nesnáší hvězdy Star Wars? A které akční scény jsou nejrealističtější?  

Řádný výplach

Star Wars týdne
Daisy Ridley, John Boyera nebo Oscar Isaac jsou asi rádi, že už mají za sebou Star Wars, respektive tu hromadu rozhovorů a televizních show, během nichž museli odpovídat na tisíce otázek. Které je štvaly nejvíc, zjistíte tady

Reklama týdne
V Bronxu nemají Jokera moc rádi. Ne kvůli filmu jako takovému, ale protože sem teď jezdí hromady turistů a chtějí se fotit na schodech, kde Joker tancoval. V Burgeru Kingu ale o téhle naštvanosti obyvatel newyorské čtvrti vědí. A rozhodli se ji využít. 

Kalhoty týdne
Hulk to měl vždycky těžké. I jeho největší fandové si z něj vždycky dělali malinko legraci kvůli jeho kalhotám. Jak je sakra možné, že někdo, kdo vypadá jako Bruce Banner, se může proměnit v několikanásobně většího hromotluka a pak zpátky a pořád mít ty samé kalhoty? Jasně, možná trošku potrhanější, ale víceméně stejné? Následující video vám na to dá odpověď. 

Omlazení týdne
Martin Scorsese se u Irčana docela vyblbnul s omlazovací technologií, díky níž Al Pacino, Robert De Niro a Joe Pesci nevypadají jako starci. Alespoň většinou. Jak to on a jeho štáb dělali, zjistíte tady

Lov týdne
Možná mě někdo z kolegů opraví, ale myslím, že nikdo z redakce MovieZone nikdy nebyl na lovu. Zkrátka jsme typičtí zástupci obyvatel velkoměsta, kteří si pro potravu chodí do obchoďáků. Takže dobrou a špatnou loveckou scénu poznáme jen těžko. Naštěstí tu jsou ale profíci, kteří je od sebe dovedou rozlišit vcelku snadno. 

Pokec týdne
Zlaté Glóby jsou rozdané, čeká se na nominace na Oscary a ti, kterých se to bude týkat, se setkávají a povídají si o svých filmech. Jako třeba Todd Phillips, Martin Scorsese nebo Greta Gerwig

Nebula týdne
Nebula ze Strážců Galaxie, kterou si zahrála Karen Gillan, prošla během filmů zajímavým vývojem ze záporačky na hrdinku a víceméně zase zpátky. A hlavně docela dobře vypadá. Výtvarník Andy Park teď ale ukázal, že mohla vypadat taky o dost jinak

Otázky týdne
Ed Helms propaguje komedii Corporate Animals v rámci toho dostal za úkol zodpovědět několik otázek. Takových, které se lidi bojí položit nahlas, a tak je píšou na reddit. 

Akce týdne
A po lovcích si dáme specialistu na akci. Tentokrát se člen britských SAS podívá na jedená akčně-vojenských filmových scén a pokusí se zhodnotit, jak moc reálně nebo dobré jsou. A jak to zvládá Arnold. 

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, komu byste svěřili režii třetího Deadpoola. Padala docela zajímavá jména. Podle všeho by se vám líbilo, kdyby to zkusil Matthew Vaughn, Phil Lord s Chrisem Millerem nebo Michael Bay. 

Tentokrát se podíváme na muzikály. V kinech jsou zrůdné kočky, takže je potřeba napravit si náladu. Zajímá nás, jaký je podle vás nejlepší filmový muzikál. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace